Zo zit het!

Zo zit het! - H.A.M. Staarink | Tiliboo-afrobeat.com

...aken het ook mogelijk om informatie over je gebruik over meerdere websites bij te houden ... Zo Zit Het | De Volkskrant ... . Zo kunnen sites en adverteerders mogelijk iets zeggen over je voorkeuren, waardoor ze relevantere informatie en/of advertenties kunnen laten zien (interesses). Advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen. Zo zit het in Eindhoven. Wat opvalt is dat vooral in Noord-Brabant het aantal inbraken in schuren en garages flink toenam de afgelopen maanden. Ook in Eindhoven is dit het geval. Zo werd er van januari tot en met mei 118 keer inge ... Zo Zit Dat - DPG Media Magazines ... . Ook in Eindhoven is dit het geval. Zo werd er van januari tot en met mei 118 keer ingebroken in een schuur, garage of opslagbox. Dat zijn vijf inbraken op tienduizend inwoners. Zo Zit Dat is hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 8-13 jaar. In elk nummer geeft het blad antwoord op de leukste vragen van kinderen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, spor...

INFORMATIE

AUTEUR
H.A.M. Staarink
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo zit het!.pdf

OMSCHRIJVING

Zo zit het! 2e druk is een boek van H.A.M. Staarink uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023252511 Goed zitten is met behulp van de biomechanica en (neuro)fysiologie heel goed te verklaren. Het is vreemd dat er nauwelijks meubels en (rol)stoelen verkrijgbaar zijn die voldoen aan die criteria voor een goede zithouding. Op dat punt is er dus nog een wereld te winnen, niet op de laatste plaats omdat goed zitten en goed zitgedrag veel lichamelijke klachten als rug-, nek- en schouderklachten kan voorkomen. Meten is weten en bij interpretatie van die gegevens is dit boek een must. In stoelen die ontworpen zijn voor een actieve zithouding wordt meestal niet een actieve houding ingenomen als dat niet direct noodzakelijk is. Dat zitgedrag is niet in alle gevallen mogelijk. De basiszithouding voor volwassenen in rolstoelen kan daarom geen andere zijn dan de anatomisch verantwoorde, stabiele zithouding. Kinderen in rolstoelen vragen, vanwege hun geestelijke ontwikkeling om een fundamenteel andere benadering. Voortschrijdende inzichten over de problematiek van kinderen in rolstoelen hebben geleid tot een herziening van delen van de eerste druk. Bovendien wordt in deze herziene druk verslag gedaan van de ervaringen van de afgelopen zeven jaar.De uitgave Zo zit het! is primair bestemd voor ergotherapeuten, fysiotherapeuten, bedrijfsartsen, revalidatieartsen en zij die daarvoor in opleiding zijn, voor professionals uit de revalidatievakhandel. Ook voor ontwerpers van meubelen, voor professionals die zich binnen de ARBO-wetgeving bezighouden met zitproblematiek en - zeker niet op de laatste plaats - voor de rolstoelgebruikers zelf biedt de uitgave volop nuttige informatie.Dr. ir. Harrie Staarink - freelance industrieel ontwerper, onderzoeker en docent - promoveerde in 1995 op het onderwerp 'Sitting Posture, comfort and pressure, assessing the quality of wheelchair cushions'. De auteur werkt nauw samen met PR Sella in Oldenzaal en met het revalidatiecentrum Het Roessingh.

Wil je het boek lezen?Zo zit het! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.A.M. Staarink. Lezen Zo zit het! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN