Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag

Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag - A.M. van Hemert | Tiliboo-afrobeat.com

...ciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag verzoek om hulp bij zelfdoding door patiënten met een psychiatrische stoornis (Th olen et al ... Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling ... ... ., 2009). Visie op suïcidaal gedrag De term 'suïcidaal gedrag' verwijst naar het geheel aan gedachten, voorbe- MDR Diagnostiek en Behandeling van Suïcidaal Gedrag (1.0) 23-07-2012: PDF Samenvatting MDR Diagnostiek en Behandeling van Suïcidaal Gedrag (1.0) 21-05-2012: PDF Toelichting voor Cliënten en Naasten (1.0) 21-05-2012 GGZ-richtlijnen biedt u toegang tot de multidisciplinaire evidence based richtlijnen voo ... Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling ... ... .0) 21-05-2012: PDF Toelichting voor Cliënten en Naasten (1.0) 21-05-2012 GGZ-richtlijnen biedt u toegang tot de multidisciplinaire evidence based richtlijnen voor de diagnostiek en behandeling van patiënten met psychische stoornissen. Deze richtlijnen zijn ontwikkeld onder auspiciën van de Landelijke Stuurgroep en/of het Trimbos-instituut. Alle richtlijnen zijn te downloaden en op te slaan als PDF. 1.1 Doel Hier volgt een korte versie van de Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en b...

INFORMATIE

AUTEUR
A.M. van Hemert
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag.pdf

OMSCHRIJVING

Suïcidaal gedrag is een omvangrijk en complex maatschappelijk probleem. De term suïcidaal gedrag verwijst naar het geheel aan gedachten, voorbereidingshandelingen en pogingen die een zekere intentie uitdrukken om zichzelf te doden. De term gedrag verwijst zowel naar handelingen als naar gedachten. De multidisciplinaire richtlijn heeft als doel om professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg te ondersteunen bij de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van suïcidaal gedrag. Een werkgroep van psychiaters, psychologen, huisartsen en verpleegkundigen schreef deze richtlijn, bijgestaan door een brede multidisciplinaire klankbordgroep en focusgroepen van verpleegkundigen en patiëntvertegenwoordigers. De richtlijn sluit aan bij de bestaande internationale richtlijnen en is geautoriseerd door de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, het Nederlands Instituut van Psychologen en door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland.

Wil je het boek lezen?Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M. van Hemert. Lezen Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN