De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame

De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame - Marc Andrews | Tiliboo-afrobeat.com

...e: dit boek heette eerst Seks, humor en het beloofde land, maar de titel is gewijzigd naar De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame ... Reclame - managementboek.nl ... .De inhoud van het boek is volledig hetzelfde gebleven!) We zouden je ervan kunnen proberen te overtuigen om dit boek te kopen door aan te geven dat de voorraad bijna op is (schaarste), door je te vertellen hoeveel andere mensen het al ... Naast de meest bekende en veelvuldig toegepaste beïnvloedingstechnieken worden er ook wat minder bekende technieken besproken. Het boek leest makkelijk weg, je hebt het zo uit. Als je wilt kennismaken met de bekendste beïnvloedingstechnieken uit de reclame is dit boek een mooie in ... De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de ... ... . Het boek leest makkelijk weg, je hebt het zo uit. Als je wilt kennismaken met de bekendste beïnvloedingstechnieken uit de reclame is dit boek een mooie introductie. 'De 33 beste beïnvloedingstechnieken uit de reclame' door Marc Andrews, Rick van Baaren, Matthijs va...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Andrews
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame.pdf

OMSCHRIJVING

(note; dit boek heette voorheen 'Seks, humor en het beloofde land', maar heeft de nieuwe titel 'De 33 beste psychologische beïnvloedingstrucs uit de reclame' gekregen. De inhoud van het boek is hetzelfde gebleven!)We zouden je ervan kunnen proberen te overtuigen om dit boek te kopen door aan te geven dat de voorraad bijna op is (schaarste), door je te vertellen hoeveel andere mensen het al hebben gekocht (sociale bewijskracht), door er quotes op te zetten van belangrijke wetenschappers (autoriteit), door een erotische afbeelding op het omslag te zetten (seks), door te zeggen dat het heel zielig voor het boek zou zijn als je het niet zou kopen (antropomorfisme), door humor te gebruiken of door te zeggen dat het helemaal geen boek is (disruptie). En dan hebben we nog maar 7 van de 33 technieken genoemd die in dit boek beschreven worden en waarmee je gedrag en gedachten kunt beïnvloeden.In dit boek worden de 33 krachtigste psychologische beïnvloedingstechnieken uitgelegd aan de hand van succesvolle reclamecampagnes. De auteurs, drie wetenschappers met ervaring in de reclamewereld, laten precies zien hoe gedrag op bewust en onbewust niveau wordt beïnvloed. En je leert hoe je deze wetenschappelijk bewezen technieken ook zelf toe kunt passen. Dit boek opent je de ogen voor de wondere kunst van het overtuigen. Gegarandeerd.

Wil je het boek lezen?De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Andrews. Lezen De 33 beste psychologische beïnvloedingstechnieken uit de reclame Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN