Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode

Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode - Asaf Gafni | Tiliboo-afrobeat.com

...ie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode 1e druk is een boek van Asaf Gafni uitgegeven bij Pearson Benelux B ... Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College ... ... .V.. ISBN 9789043035910 Het boek Anatomie en fysiologie geeft een overzichtelijke inleiding in de bouw en werking van het menselijk lichaam. En het Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode boek is dit jaar al 6 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert Colleg ... Anatomie en fysiologie voor het MBO met Expert ... ... . Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode, geschreven door Asaf Gafni & Rosanne Kruithof. D...

INFORMATIE

AUTEUR
Asaf Gafni
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode.pdf

OMSCHRIJVING

Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode 1e druk is een boek van Asaf Gafni uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043035910 Het boek Anatomie en fysiologie geeft een overzichtelijke inleiding in de bouw en werking van het menselijk lichaam. De anatomie beschrijft de opbouw, vorm en positie van de verschillende structuren zoals de botten en spieren. De fysiologie gaat in op de werking van de organen en de mechanismen die de mens in leven houden zoals de ademhaling, de spijsvertering en de hormoonhuishouding. Deze kennis vormt de basis voor het inzicht dat nodig is om te beredeneren waarom bepaalde klachten ontstaan. Dankzij de duidelijke schrijfstijl en opbouw van de leerstof is dit boek zeer toegankelijk voor mbo-studenten zonder voorkennis van anatomie en fysiologie. In ieder hoofdstuk komt een ander orgaanstelsel aan bod. We zoomen in op de kleinste bouwstenen, de cellen, en werken van daaruit naar de hogere organisatieniveaus: de weefsels, organen en orgaanstelsels. Op deze manier doe je niet alleen feitenkennis op, maar krijg je ook inzicht in de onderlinge samenhang. Dit is een belangrijke pijler voor de vaardigheid klinisch redeneren. Anatomie en fysiologie wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video's en animaties die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen. Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, e-learningspecialist en directeur van ExpertCollege. Rosanne Kruithof werkt bij ExpertCollege als medisch schrijver en coördinator van diverse e-learningmodulen.

Wil je het boek lezen?Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Asaf Gafni. Lezen Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN