Neuropsychologische casuistiek

Neuropsychologische casuistiek - none | Tiliboo-afrobeat.com

...k wil een breed inzicht geven in verschillende gebieden van de klinische neuropsychologie bij volwassenen ... Masterclass Neuropsychologische diagnostiek; - NIP ... . Het beoogt relevant te zijn voor (klinisch) neuropsychologen, klinisch psychologen, GZ-psychologen, eerstelijnspsychologen en basispsychologen. Het probeert een intensief blikveld te creëren in het onderzoeksterrein waarbinnen de neuropsychologie meandert. er wordt hiervoor in het ... Neuropsychologische casuistiek (Paperback). Neuropsychologische casuïstiek 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN... Kli ... Neuropsychologische casuïstiek | SpringerLink ... . Neuropsychologische casuïstiek 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN... Klinisch neuropsychologische diagnostiek is de eerste publicatie binnen de Nederlandstalige klinische neuropsychologie die op een heldere en gestructureerde wijze actuele thema's in casusvorm uit de Nederlandse gezondheidszorg bespreekt. Dit boek wil een breed inzicht geven in verschillende...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Neuropsychologische casuistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Neuropsychologische casuïstiek 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036804165 Dit boek wil een breed inzicht geven in verschillende gebieden van de klinische neuropsychologie bij volwassenen. Het beoogt relevant te zijn voor (klinisch) neuropsychologen, klinisch psychologen, GZ-psychologen, eerstelijnspsychologen en basispsychologen. Het probeert een intensief blikveld te creëren in het onderzoeksterrein waarbinnen de neuropsychologie meandert. er wordt hiervoor in het boek gebruik gemaakt van casuïstiekbeschrijvingen. Het is in de dagelijkse praktijk juist de casuïstiek die steeds weer opnieuw de aandacht opeist om de 'gewone' en bijzondere neuropsychologische problemen, die zich in het dagelijkse leven kunnen voordoen te verhelderen en oplossingen hiervoor bedenken. KERNDOEL Wij willen een boek aanbieden waarbij in de verschillende hoofdstukken uitgegaan wordt van casuïstiek gericht op volwassenen. Het boek moet als een praktisch instrument gebruikt kunnen worden, dit in tegenstelling tot de vele boeken die als een naslagwerk dienen en uiteindelijk meestal langdurig in de kast staat.

Wil je het boek lezen?Neuropsychologische casuistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Neuropsychologische casuistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN