Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer

Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer - Joop de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...lling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer 1e druk is een boek van Joop de Vries uitgegeven bij Vakmedianet Management B ... Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een ... ... .V.. ISBN 9789462760844 De swap is een derivaat dat de afgelopen jaren in negatieve zin volop in de belangstelling stond. Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer 1e druk is een boek van Joop de Vries… Meer. 32 90. 5% studentenkorting . ... Controlling & auditing in de praktijk 112 - Voorkom een bedrijfscrisis 1e druk is een boek van Robert… Meer. 32 90. SWAPS: EEN WEGW ... Bureau ISBN - Joop de Vries ... .. Controlling & auditing in de praktijk 112 - Voorkom een bedrijfscrisis 1e druk is een boek van Robert… Meer. 32 90. SWAPS: EEN WEGWIJZER 10 Voor een goed begrip van de swap en een scherp inzicht in de plaats en functie van de swap in het derivatenlabyrint is het van belang te weten wat de verbin-dende en onderscheidende kenmerken zijn van de talrijke swapinstrumenten. De hoofdstukken 3 tot en met 7 hebben betrekking op de vijf bekendste ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

De swap is een derivaat dat de afgelopen jaren in negatieve zin volop in de belangstelling stond. Onvoldoende kennis van het instrument en het soms moedwillig door de verkopers ervan misbruik maken van deze onwetendheid hebben geleid tot heftige discussies, rechtszaken, verscherpte regelgeving en ethische reflectie. Met solide kennis van zaken gepaard aan een gezond en nuchter verstand kunnen echter de juiste financiële beslissingen worden genomen. Dat kost veel inspanning, maar de oogst - en die komt altijd later - zal ernaar zijn. Dit boek is de ploeg die de lezer helpt de veelal lastig te bewerken derivatenakkers weer tot bloei te brengen. Het maakt in de inleidende hoofdstukken stap voor stap de terminologie van derivaten duidelijk en toont op consistente wijze hun overeenkomsten en verschillen. Vervolgens wordt de werking ervan met talrijke rekenvoorbeelden inzichtelijk gemaakt. Na de uitleg van de werking van de swap worden de vijf belangrijkste swapcategorieën besproken: de rente-, de valuta-, de commodity-, de krediet- en de inflatieswap. Een onderschat en vaak onderbelicht aspect ten slotte is het waarderen van swaps. Juist de onwetendheid over de gevolgen van negatieve marktwaarden van swaps heeft veel bedrijven grote problemen bezorgd en hun topmannen ten val gebracht.

Wil je het boek lezen?Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop de Vries. Lezen Controlling & auditing in de praktijk 111 - Swaps: een wegwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN