Beleggen is niet eng

Beleggen is niet eng - Manno van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...en is niet eng: 'Je verdient op de lange termijn meer dan met sparen' Ondanks de lage spaarrente zijn veel mensen als de dood voor beleggen in aandelen ... Studystore | Beleggen is niet eng, Siks, Peter Berg, Manno ... ... . Liever zien zij knarsetandend hoe hun spaargeld door de extreem lage rente, belasting en inflatie wegsmelt als sneeuw voor de zon. In deze toegankelijke gids 'Beleggen is niet eng' halen auteurs Peter Siks en Menno van den Berg alle drempels weg. Beleggen is niet ingewikkeld, risicovol en tijdrovend, zoals veel mensen denken. Het kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Geschreven bij Beleggen is niet eng. Op zich legt het boek beleggen pri ... Beleggen is niet eng | RTL Nieuws ... . Het kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Geschreven bij Beleggen is niet eng. Op zich legt het boek beleggen prima uit voor de leek. Maar echte tips ontbreken, er wordt vanaf het begin toegeschreven naar een bepaalde risicoloze tac...

INFORMATIE

AUTEUR
Manno van den Berg
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen is niet eng.pdf

OMSCHRIJVING

Bang om te beleggen? Nergens voor nodig! In deze toegankelijke gids 'Beleggen is niet eng' halen auteurs Peter Siks en Menno van den Berg alle drempels weg. Beleggen is niet ingewikkeld, risicovol en tijdrovend, zoals veel mensen denken. Het kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Het levert op termijn meer op dan elke maand geld op een spaarrekening zetten. Je hoeft dus echt geen professionele belegger te zijn om op de beurs geld te verdienen. De auteurs weten waarover ze het hebben. Ze volgen de beurs al vele jaren, Van den Berg als financieel journalist, Siks als beleggingstrainer. Die kennis en ervaring hebben ze vertaald in een simpel doch effectief beleggingsadvies. Dit boekje maakt van de lezer geen beursgoeroe, maar met hun aanpak kan echt iedereen direct met beleggen beginnen.

Wil je het boek lezen?Beleggen is niet eng in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manno van den Berg. Lezen Beleggen is niet eng Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN