Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren

Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...se mandala's - ontspannen door te kleuren 1e druk is een boek van Guinot uitgegeven bij Librero Nederland B ... Mandala's kleuren en ontspannen - Kleuren voor volwassenen ... ... .V.. ISBN 9789089984685 De mandala's in dit boek zijn gebaseerd op de oude mandala's van Tibet. 09.04.2019 - Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren Tibetaanse ontspanning - aanbiedingen, goedkoopste shops & prijsvergelijking. Het grootste online winkelcentrum. De meeste shops ; Het grootste aanbod producten Het mandala tekenen zal je rustiger maken, ontspannener en je een gevoel gaan geven meer in evenwicht te zijn. Zelf mandala's ontwerpen zal je helpen bij het verhogen van je concentratie en je creativiteit kunnen sti ... Stuur haar wat ze zijn en kleur / Wellness | Antwoorden op ... ... . Zelf mandala's ontwerpen zal je helpen bij het verhogen van je concentratie en je creativiteit kunnen stimuleren. Je mag het tekenen en kleuren van een mandala echt zien als een cadeautje voor jezelf !! Lees op onze pagina meer over ... De Mandala tekeningen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren.pdf

OMSCHRIJVING

Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren 1e druk is een boek van Guinot uitgegeven bij Librero Nederland B.V.. ISBN 9789089984685 De mandala’s in dit boek zijn gebaseerd op de oude mandala’s van Tibet. De Tibetanen maken al duizenden jaren zeer kleurrijke geometrische afbeeldingen van grote schoonheid, waaraan ze therapeutische eigenschappen toeschrijven. Het inkleuren van deze mandala’s bevordert de concentratie, gemoedsrust en balans en zorgt zo voor een grotere innerlijke harmonie.

Wil je het boek lezen?Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Tibetaanse mandala's - ontspannen door te kleuren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN