Teder is de nacht

Teder is de nacht - Francis Scott Fitzgerald | Tiliboo-afrobeat.com

... de nacht | ISBN 9789020414141 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Teder is de nacht | BoekenPlatform.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Teder is de nacht beschouwde hij als zijn meest persoonlijke roman. Zoals hij zelf schreef: 'Gatsby was een tour de force, maar dit is een geloofsbelijdenis.' Op bol.com vind je alle boeken van F. Scott Fitzgerald. Teder is de nacht | ISBN 9789020408829 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. F. Scott Fitzgerald - Teder is de nacht (Veen - Utr ... Teder is de nacht - F. Scott Fitzgerald | 9789020414141 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. F. Scott Fitzgerald - Teder is de nacht (Veen - Utrecht / Antwerpen) ISBN 9020400061 uitgave uit 1986 351 pp paperback (in goede staat!, leesstrepen op de rug) Staat van het boek: 7.5 Waren ...

INFORMATIE

AUTEUR
Francis Scott Fitzgerald
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Teder is de nacht.pdf

OMSCHRIJVING

Waren de roaring twenties het toneel van De grote Gatsby, in deze roman uit 1934 richt Fitzgerald zijn blik op het decennium daarna. De gevierde psychiater Dick Diver en zijn steenrijke echtgenote Nicole hebben een indrukwekkende villa in Zuid-Frankrijk. Hun huis staat gastvrij open voor een aantal illustere landgenoten. Een van hen is de filmster Rosemary Hoyt, die al spoedig verliefd wordt op Dick. Aanvankelijk ziet zij niet welk effect dit heeft op de relatie van de Divers, maar als Dick de liefde gaat beantwoorden begint het huwelijk te wankelen en nadert gestaag de ondergang voor Dick en Nicole Diver. F. Scott Fitzgerald tekende in deze roman niet alleen het verloop van zijn eigen huwelijk, hij geeft in het boek ook een goed beeld van het morele en psychologische verval in de jaren dertig. Teder is de nacht wordt beschouwd als zijn beste werk.

Wil je het boek lezen?Teder is de nacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francis Scott Fitzgerald. Lezen Teder is de nacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN