Ketenregie

Ketenregie - Erik F. Steketee | Tiliboo-afrobeat.com

...n. Academic Director opleiding Ketenregie Drs ... Aansluiten bij Transfollow | Beurtvaartadres ... . Frank Beemer, BeAMeR AlliantieManagement en Regie. Frank Beemer is interim-(transitie)manager, adviseur, opleider en toezichthouder voor het realiseren van maatschappelijke opgaven in netwerken en allianties, en voor organisaties die permanent in diverse samenwerkingsverbanden opereren. Ketenregie Het `managen` van een keten (of een netwerk) door onafhankelijke klanten (vraag) en leveranciers (aanbod) te verbinden als ware het een enkele entiteit. Het doel van ketenregie is (1) waarde te cr ... Ketenregie - Rotra ... . Het doel van ketenregie is (1) waarde te creëren en (2) verspilling te reduceren door de vrijwillige coördinatie van de doelen en activiteiten van betrokken (f)actoren. Ketenregie zorgt ervoor dat de gehele route van leverancier tot klant als het ware tot één geheel wordt gebracht. In de praktijk wordt ketenregie ook wel ketenmanagement genoemd. Hoewel er enige overlap tussen beide begrippen zit, hee...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik F. Steketee
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ketenregie.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Ketenregie introduceert de lezer op een geanimeerde wijze in de wereld van ketenregie en zet een groot aantal verschijnselen en processen in een systematische en samenhangende context. ''Ik heb er veel van geleerd en ik denk dat datzelfde ook zal gelden voor andere geïnteresseerde lezers. Er zit natuurlijk veel procesmanagement en organisatiepsychologie in, maar in een nieuw licht geplaatst en met een speciale lamp beschenen. Bovendien is het voor de practicus ook handig een groot aantal checklisten en rijen aandachtspunten gepresenteerd te krijgen. Een mooi houvast en een handige oriëntatie,'' aldus prof. dr. Pieter J.D. Drenth, emeritus hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Wil je het boek lezen?Ketenregie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik F. Steketee. Lezen Ketenregie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN