De wand

De wand - Marlen Haushofer | Tiliboo-afrobeat.com

... onder de indruk van dit boek. Aanvankelijk stond me de kunstmatige ingreep van een glazen wand tegen ... Sneeuwwitje - Grimm ... . Maar zoals Haushofer het verhaal door de hoofdpersoon laat vertellen is zo realistisch dat je meegaat met het gevecht met de elementen van iemand die totaal geïsoleerd van de beschaving en alleen moet zien te overleven. Wand is mannelijk Bekijk hier de betekenis van wand Meervoud: wanden English: wall Deutsch: Wand | Bekijk of het der of die Wand is. Français: mur | Bekijk of het Le o La mur is. Jou of jouw: jouw wand Buigings-e: Mooi of mooie wan ... De Wand - Marlen Haushofer | Op zichzelf aangewezen ... ... . Français: mur | Bekijk of het Le o La mur is. Jou of jouw: jouw wand Buigings-e: Mooi of mooie wand Groot of grote wand Half of halve wand Grappig of grappige wand Leeg of lege wand leuk of leuke wand Vet of ... Daarnaast staat De wand vol prachtige zinnen en alinea's die je voor je plezier herleest. Haushofer (1920-1970) is één van de grote schrijfsters uit de Oostenrijkse literatuur. De wand verscheen voor het eerst in 1963 en wordt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlen Haushofer
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De wand.pdf

OMSCHRIJVING

'De herinnering, het verdriet en de angst zullen blijven en ook het zware werk, zolang ik leef.' Een vrouw staat op het punt een weekend door te brengen in de jachthut van haar nicht Luise, gelegen in een bergdal. Als Luise en haar echtgenoot na een avondje uit de volgende ochtend niet blijken te zijn thuisgekomen, gaat ze op onderzoek uit. Dan blijkt zich iets onverklaarbaars te hebben voorgedaan: het dal is door een glazen wand afgescheiden van de rest van de wereld. In gezelschap van een hond, een koe en een kat gaat ze hard aan het werk om te overleven. Ze inventariseert de bestaande voorraden, zoekt naar een plek voor een aardappelakker, struint het bos af op zoek naar eetbare planten, ze jaagt. En ze vervreemdt van zichzelf; om niet gek te worden en grip te houden op de tijd schrijft ze. Glashelder en minutieus laat Haushofer een vrouw verslag doen van haar dagelijkse strijd met de elementen en zichzelf. Zal haar isolement ooit worden doorbroken?

Wil je het boek lezen?De wand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlen Haushofer. Lezen De wand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN