Broederstrijd in Korea

Broederstrijd in Korea - Sheila Miyoshi Jager | Tiliboo-afrobeat.com

...ila Miyoshi Jager beschrijft in Broederstrijd in Korea de geschiedenis van het oneindige conflict op het schiereiland Korea: van de Tweede Wereldoorlog tot de ontmoeting van de Koreaanse leiders met Donald Trump in 2019 ... Histoforum nieuwsbrief ... . Zeventig jaar na dato is de Koreaanse Oorlog nog steeds niet ten einde. Historica en hoogleraar Sheila Miyoshi Jager schrijft de allesomvattende geschiedenis van deze ... Broederstrijd in Korea 'Broederstrijd in Korea' van Sheila Miyoshi Jager is een veelomvattend en diepgravend boek over de geschiedenis van Korea. Sheila Miyoshi Jager beschrijft in Broederstrijd in Korea de geschiedenis van het oneindige conflict op het schiereiland Korea: van de Tweede Wereldoorlog tot de ontmoeting van de Koreaanse leiders met Donald Trump in ... Broederstrijd in Korea | Sheila Miyoshi Jager ... ... . Sheila Miyoshi Jager beschrijft in Broederstrijd in Korea de geschiedenis van het oneindige conflict op het schiereiland Korea: van de Tweede Wereldoorlog tot de ontmoeting van de Koreaanse leiders met Donald Trump in 2019. Boek: Broederstrijd in Korea Geschreven door Redactie Cultuur. Het boek: Bro...

INFORMATIE

AUTEUR
Sheila Miyoshi Jager
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Broederstrijd in Korea.pdf

OMSCHRIJVING

'Broederstrijd in Korea' van Sheila Miyoshi Jager is een veelomvattend en diepgravend boek over de geschiedenis van Korea.Sheila Miyoshi Jager beschrijft in Broederstrijd in Korea de geschiedenis van het oneindige conflict op het schiereiland Korea: van de Tweede Wereldoorlog tot de ontmoeting van de Koreaanse leiders met Donald Trump in 2019. Zeventig jaar na dato is de Koreaanse Oorlog nog steeds niet ten einde. Historica en hoogleraar Sheila Miyoshi Jager schrijft de allesomvattende geschiedenis van deze oorlog, die nog altijd het risico van een Derde Wereldoorlog in zich draagt. Op basis van recent vrijgegeven diplomatieke bronnen uit China, Zuid-Korea en de voormalige Sovjet-Unie analyseert Jager de militaire strategie van de oorlog op het allerhoogste niveau. Ze laat zien hoe het conflict tussen de twee Korea's nog altijd voortduurt. Broederstrijd in Korea van Sheila Miyoshi Jager bevat 95 afbeeldingen en 16 kaarten.

Wil je het boek lezen?Broederstrijd in Korea in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sheila Miyoshi Jager. Lezen Broederstrijd in Korea Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN