Marketing: modellen en berekeningen

Marketing: modellen en berekeningen - Ton Borchert | Tiliboo-afrobeat.com

...ng: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciële calculaties die een belangrijke rol spelen in marketing ... Marketing: modellen en berekeningen + Xtra toegangscode ... ... . Het boek volgt de structuur van het marketingplanningsproces. De onderwerpen worden op een heldere manier uitgelegd en geïllustreerd met praktische voorbeelden en een doorlopende casus. Marketing: modellen en berekeningen 3e druk is een boek van Ton Borchert uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043033169 Marketing: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciële calculaties die een bela ... Marketing: modellen en berekeningen Ton Borchert ... - Pearson ... .V.. ISBN 9789043033169 Marketing: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciële calculaties die een belangrijke rol spelen in marketing. Het boek volgt de structuur van het marketingplanningsproces. Samenvatting. Marketing: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciële calculaties die een belangrijke rol spelen in marketing.Het boek volgt de str...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Borchert
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Marketing: modellen en berekeningen.pdf

OMSCHRIJVING

Marketing: modellen en berekeningen 3e druk is een boek van Ton Borchert uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043033169 Marketing: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciële calculaties die een belangrijke rol spelen in marketing. Het boek volgt de structuur van het marketingplanningsproces. De onderwerpen worden op een heldere manier uitgelegd en geïllustreerd met praktische voorbeelden en een doorlopende casus. Er wordt ruime aandacht besteed aan digitale marketing. Achter in het boek is een kernachtig overzicht opgenomen van de gebruiksmogelijkheden van alle behandelde modellen en berekeningen, dat kan helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.Dit boek is geschikt voor studenten aan commerciële opleidingen in het hoger onderwijs. Het is een aanvulling op marketinginleidingen en kan gebruikt worden in verschillende leerjaren. Het boek is zeer geschikt voor afstudeerders. Ook professionals kunnen hun voordeel doen met deze praktische uitgave. Op de website www.pearsonxtra.nl is extra materiaal beschikbaar.Ton Borchert en Loes Vink hebben brede marketing praktijkervaring en zijn beiden werkzaam in het hoger beroepsonderwijs (respectievelijk Hogeschool Utrecht, HU Business School en Hotelschool The Hague).

Wil je het boek lezen?Marketing: modellen en berekeningen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Borchert. Lezen Marketing: modellen en berekeningen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN