In het zwart van de spiegel

In het zwart van de spiegel - Peter Delpeut | Tiliboo-afrobeat.com

...'In het zwart van de spiegel' is de naamloze verteller een vrijgezelle zestiger, die net als de auteur filmmaker is ... In het zwart van de spiegel door Peter D - 9789025452834 ... ... . Hij is pas gediagnosticeerd met een zeldzame oogziekte: zijn blikveld ... In het zwart van de spiegel. Kunst helpt ons ons leven te leven, schreef Wallace Stevens. Een fi lmmaker die lijdt aan een raadselachtige oogkwaal, neemt dat credo letterlijk. om troost te zoeken voor het onbestemde gevoel van verlies dat hem overvalt, gaat hij op zoek naar landschappen - geschilderde landschappen. In het voetspoor van Claude Lorrain, landschapschilder uit de zeventiende ... "In het zwart van de spiegel' van P ... Athenaeum Boekhandel | In het zwart van de spiegel ... . In het voetspoor van Claude Lorrain, landschapschilder uit de zeventiende ... "In het zwart van de spiegel' van Peter Delpeut vertelt het verhaal van een filmmaker die lijdt aan een raadselachtige oogkwaal die langzaam zijn blikveld vernauwt. Als troost voor het onbestemde gevoel van verlies dat hem overvalt, gaat hij op zoek naar landschappen - geschilderde. 20 augustus...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Delpeut
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
In het zwart van de spiegel.pdf

OMSCHRIJVING

"In het zwart van de spiegel' van Peter Delpeut vertelt het verhaal van een filmmaker die lijdt aan een raadselachtige oogkwaal die langzaam zijn blikveld vernauwt. Als troost voor het onbestemde gevoel van verlies dat hem overvalt, gaat hij op zoek naar landschappen – geschilderde. In het voetspoor van de zeventiende-eeuwse landschapsschilder Claude Lorrain reist hij door Europa. Als in een tijdmachine krijgt hij gezelschap van aristocratische kunstverzamelaars, eigenzinnige schilders, kardinalen en spionnen – reisgenoten die ongemerkt zijn eigen verleden spiegelen, waarin het geheim van een spoorloos verdwenen geliefde hem niet loslaat. "In het zwart van de spiegel' is een weergaloze roman, melancholisch van toon en rijk aan overpeinzingen. Liefdesgeschiedenis, reisverhaal, kunsthistorie en essay ineen. Een boek dat je aanspoort om naar buiten te gaan en bewijst dat zonder kunst het leven niets voorstelt.

Wil je het boek lezen?In het zwart van de spiegel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Delpeut. Lezen In het zwart van de spiegel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN