Heinz van H tot Z - Deel N

Heinz van H tot Z - Deel N - Rene Windig | Tiliboo-afrobeat.com

...s een ballon-gagstrip van René Windig en Eddie de Jong, over een ietwat humeurige kater met dezelfde naam ... Minneboo leest: Heinz van H tot Z, deel i - Michael Minneboo ... . De strip telde eerst steeds vier plaatjes, later meestal drie. Heinz stond sinds januari 1987 in diverse lokale Nederlandse kranten. Windig en De Jong maakten de strip eerst in zwart-wit tot mei 2000. Daarna maakten ze de strip opnieuw van 2004 tot en met 2006. Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met A ... HEINZ DEEL N - Scratchbooks ... . In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij samen met Frits een crèche en gaat hij op truffeljacht met Evert het Zwijn. Deel 1 van de complete verzameling cartoons met 'de leukste stripkat van Nederland' in de hoofdrol Heinz van H tot Z omvat de complete verzameling van dagstroken over de eigenwijze en vol...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Windig
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Heinz van H tot Z - Deel N.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij samen met Frits een crèche en gaat hij op truffeljacht met Evert het Zwijn. Hij krijgt het daarbij te stellen met (in willekeurige volgorde) de numculator, het wrogsel van knarf, Popeye de Zeemeermin en een heks die niet van jam aan haar ei houdt.Speciaal voor deze reeks hebben René Windig en Eddie De Jong de originele zwart-wittekeningen met de hand ingekleurd. En natuurlijk staat ook dit deel weer vol extra's, weetjes, achtergrondinformatie, interviews en andere onmisbare kennis voor alle Heinzliefhebbers.

Wil je het boek lezen?Heinz van H tot Z - Deel N in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Windig. Lezen Heinz van H tot Z - Deel N Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN