Tunnelvisie als bedrijfsrisico

Tunnelvisie als bedrijfsrisico - Maarten Bollen | Tiliboo-afrobeat.com

...visie als bedrijfsrisico (Paperback). De rapportage van de commissie Posthumus, waarin werd beschreven wat er mis is gegaan in het onderzoek naar ... Gevaar op tunnelvisie politie blijft | Overig | tubantia.nl ... ... Bestel: Tunnelvisie Als Bedrijfsrisico Bestel Tunnelvisie Als Bedrijfsrisico met ISBN/EAN 9789013072624 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Boek: 'Tunnelvisie als bedrijfsrisico' (2010) Als schrijver van de kroniek van het Tolteam dat onderzoek deed naar de Vuurwerkramp snapt Maarte ... Vleesgeworden Tunnelvisie: M. Bollen - LinkedIn ... . Boek: 'Tunnelvisie als bedrijfsrisico' (2010) Als schrijver van de kroniek van het Tolteam dat onderzoek deed naar de Vuurwerkramp snapt Maarten Bollen in 2010 nog steeds niet wat er is gebeurd ... Zaken waarop het predicaat tunnelvisie wordt geplakt zijn meestal moord- en doodslag zaken. Het zijn schokkende misdrijven, waarbij veel geïnvesteerd is in mensen en m...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Bollen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tunnelvisie als bedrijfsrisico.pdf

OMSCHRIJVING

De rapportage van de commissie Posthumus, waarin werd beschreven wat er mis is gegaan in het onderzoek naar de Parkmoord in Schiedam, heeft ervoor gezorgd dat er binnen de recherche veel aandacht is voor het fenomeen tunnelvisie. In dit boek wordt aan de hand van voorbeelden uit de internationale politiepraktijk beschreven:wat tunnelvisie nu eigenlijk is:hoe tunnelvisie in een rechercheonderzoek kan ontstaan;welke psychologische factoren tunnelvisie laten ontstaan en in stand houden;wat er gedaan kan worden om de kans op tunnelvisie te verkleinen.De auteur, historicus en oud-journalist Maarten Bollen, werkt op dit moment als adviseur van de Divisie Recherche in Twente. In 2004 publiceerde Bollen het boek Op zoek naar de onderste steen waarin hij de lotgevallen van het Tolteam beschreef. Het Tolteam deed onderzoek naar de vuurwerkramp die Enschede in 2000 trof.

Wil je het boek lezen?Tunnelvisie als bedrijfsrisico in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Bollen. Lezen Tunnelvisie als bedrijfsrisico Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN