Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie

Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie - Sako Visser | Tiliboo-afrobeat.com

...ollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie ... Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie | SpringerLink ... . Dit boek biedt een protocol voor de behandeling van cliënten met onverklaarde... Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie 1e druk is een boek van Sako Visser uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036804301 Dit boek biedt een protocol voor de behandeling van cliënten met onverklaarde lichamelijke klachten en sensaties (somatoforme stoornissen). Het is bedoeld voor behandelaars binnen ... Dit boek biedt e ... Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie | Sako Visser ... ... . Het is bedoeld voor behandelaars binnen ... Dit boek biedt een protocol voor de behandeling van cliënten met onverklaarde lichamelijke klachten ... Het is bedoeld voor behandelaars binnen de GGZ.Somatoforme stoornissen zijn stoornissen waarbij mensen ... U plaatst een review over Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie Uw waar...

INFORMATIE

AUTEUR
Sako Visser
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een protocol voor de behandeling van cliënten met onverklaarde lichamelijke klachten en sensaties (somatoforme stoornissen). Het is bedoeld voor behandelaars binnen de GGZ.Somatoforme stoornissen zijn stoornissen waarbij mensen langdurige lichamelijke klachten hebben waarvoor geen lichamelijke oorzaak gevonden kan worden. Meestal zijn er bijkomende psychische en sociale klachten en problemen.Het protocol kan flexibel worden gbruikt, afhankelijk van het klachtenpatroon van de patiënt. De invulling van de twaalf sessies binnen het protocol is afhankelijk van de individuele patiënt. In de eerste twee sessies wordt de problematiek van de patiënt in kaart gebracht aan de hand van een cognitief gedragstherapeutisch model. Deze analyse geeft richting aan de invulling en de aandacht in de daarop volgende sessies.Bij het boek is aanvullend materiaal beschikbaar. Het bestaat uit fragmenten met de volgende onderwerpen: Inventarisatie van de klachten en gevolgen; Cognitieve herstructurering; Exposure en responspreventie; Reactivatie; Nieuwe copingvaardigheden en Omgaan met terugval.

Wil je het boek lezen?Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sako Visser. Lezen Protocollen voor de GGZ - Cognitieve gedragstherapie bij somatisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN