Mediapsychologie

Mediapsychologie - Ard Heuvelman | Tiliboo-afrobeat.com

...ychologie 3e druk is een boek van Ard Heuvelman uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers ... Mediapsychologie nieuws & artikelen - Frankwatching Collecties ... . ISBN 9789059317116 In onze moderne informatiesamenleving worden wij omringd door media. Mediapsychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met de invloed van media op mensen. Mediapsychologie benadrukt de rol van de individuele gebruiker, en doet dit in toenemende mate in het licht van nieuwe communicatietechnologieën zoals apps, sociale media, virtuele werelden, gaming, virtual reality, en sociale robotica. Door het integreren van psychologische theorieën en psychologische onderzoek met ... Samenvattingen voor Mediapsychologie / Hogeschool ... ... . Door het integreren van psychologische theorieën en psychologische onderzoek met mediaonderzoek, ... Mediapsychologie is ontstaan uit de behoefte van de toepassing van psychologische theorie en onderzoek naar de impact van media, zowel vanuit de academische wereld, de commerciële wereld, als vanuit de politiek (regelge...

INFORMATIE

AUTEUR
Ard Heuvelman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mediapsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Mediapsychologie 3e druk is een boek van Ard Heuvelman uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059317116 In onze moderne informatiesamenleving worden wij omringd door media. Mediapsychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met de invloed van media op mensen. Deze geheel herziene en geactualiseerde derde druk biedt een heldere en beknopte kennismaking met dit betrekkelijk jonge vakgebied. In twaalf hoofdstukken worden het domein van de mediapsychologie, de wetenschappelijke methode en een aantal psychologische processen behandeld die een belangrijke rol spelen bij de invloed van media op ons denken, onze gevoelens en ons handelen. Mediapsychologie is verplichte kost voor iedereen die inzicht wil krijgen in de werking van media. Ard Heuvelman is docent Psychologie van de traditionele en nieuwe media aan de Universiteit Twente. Bob Fennis is als hoogleraar Consumentengedrag verbonden aan de Vakgroep Marketing van de Rijksuniversiteit Groningen. Oscar Peters is zakelijk directeur van het gedragswetenschappelijk onderzoeksinstituut IBR van de Universiteit Twente.

Wil je het boek lezen?Mediapsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ard Heuvelman. Lezen Mediapsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN