Keukendagboek 2

Keukendagboek 2 - Nigel Slater | Tiliboo-afrobeat.com

...agboek 2 (Hardcover). In 'Keukendagboek II' nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken ... Keukendagboek 2 - Nigel Slater | Boeken.com ... . Verhalen en toegankelijke recepten wisselen... In 'Keukendagboek II' nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken. Verhalen en toegankelijke recepten wisselen elkaar af en het boek leest zo als een echt dagboek. Maar het staat ook bomvol eetinspiratie: van basics als het bakken van een biefstuk tot eend met gember en citrusvruchten, van passievruchtencrème tot geroosterde wortels. Keukendagboek 2 is een boek dat een plek op je nachtkastje gaat veroveren, heerlijk lezen over ete ... KEUKENDAGBOEK 2 van FONTAINE UITGEVERS B.V. - The Read Shop ... . Keukendagboek 2 is een boek dat een plek op je nachtkastje gaat veroveren, heerlijk lezen over eten en ezelsoren vouwen op de pagina's met gerechten die je wilt gaan maken. Alhoewel een kruisje bij het gerecht misschien een beter idee is want alle gerechten klinken echt heerlijk. In 'Keukend...

INFORMATIE

AUTEUR
Nigel Slater
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Keukendagboek 2.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Keukendagboek II' nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken. Verhalen en toegankelijke recepten wisselen elkaar af en het boek leest zo als een echt dagboek. Maar het staat ook bomvol eetinspiratie: van basics als het bakken van een biefstuk tot eend met gember en citrusvruchten, van passievruchtencrème tot geroosterde wortels. Wie zich ooit heeft verwonderd over hoe mooi koken kan zijn, zal zich volledig thuis voelen bij Nigel Slater. Zijn rechttoe-rechtaan manier van koken maakt dit boek tot een echte keukenbijbel.Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt al vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen, waar hij sinds 1993 voor The Observer schrijft over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij succesvolle kookprogramma's voor de BBC . Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

Wil je het boek lezen?Keukendagboek 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nigel Slater. Lezen Keukendagboek 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN