Jouw gevoel is niet het mijne

Jouw gevoel is niet het mijne - Olaf Jacobsen | Tiliboo-afrobeat.com

...voel is niet het mijne (Paperback). In veel zelfhulpboeken vind je de boodschap: als jij een probleem hebt, ligt de oplossing in het veranderen ... Jouw zin is de mijne door Laura van Dolron - Theaterkrant ... ... Ik ben niet boos, maar teleurgesteld - Emoties in het dagelijks leven (Bertjan Doosje, Agneta Fischer) 3/2: Jouw gevoel is niet het mijne (Olaf Jacobsen) 1/2: Stress: vriend en vijand (Theo Compernolle) 22/1: Balanceren tussen uitdaging en stress (Fietje Vaas) 7/1 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jacobsen, Olaf - Jouw gevoel is niet het mijne - hoe je je bevrijdt van negatieve gevoelens Www.boekwinkel ... niet het mijne - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jacobsen, Olaf - Jouw gevoel is niet het mijne - hoe je je bevrijdt van negatieve gevoelens Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jacobsen , Olaf . [ isbn 9789055946136 ] - Jouw Gevoel is niet het Mijne . ( Hoe je je bevrijdt van negatieve emoties . ) In veel zelfhulpboeken vind je de boodschap: als jij een proble...

INFORMATIE

AUTEUR
Olaf Jacobsen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jouw gevoel is niet het mijne.pdf

OMSCHRIJVING

In veel zelfhulpboeken vind je de boodschap: als jij een probleem hebt, ligt de oplossing in het veranderen van je eigen gedrag. De boodschap van dit boek is: als jij een probleem (een naar of onprettig gevoel) ervaart, dan kan dat een waarneming zijn van het gevoel van iemand anders. In dat geval heeft het geen zin aan jezelf te werken en verdwijnt het nare gevoel pas als je daar niet meer voor openstaat. Olaf Jacobsen ontwikkelde hiervoor een eenvoudige methode, gebaseerd op de praktijk van de vrije familieopstellingen en inzichten uit onder meer het onderzoek naar spiegelneuronen. Met tal van voorbeelden reikt hij mogelijkheden aan waarmee je je eigen gevoelens duidelijk van die van anderen leert onderscheiden. Hoort bijvoorbeeld de spanning die je op een bepaald moment voelt, bij jezelf of neem je de boosheid of angst van de ander waar? Meestal schiet je in de ontmoeting met een ander in een bepaalde 'rol' en voor je het weet ben je in de gevoelens verstrikt die bij die rol horen. Je kunt leren niet meer open te staan voor dergelijke rollen. Jacobsen laat echter ook zien hoe je op een andere manier kunt omgaan met negatieve gevoelens die wel uit jezelf voortkomen. Onaangename en pijnlijke gevoelens horen bij het leven en werken als signaal: als je die signalen goed verwerkt, leer je belangrijke lessen en ontwikkel je jezelf. Wie zijn gevoelens preciezer leert duiden, opent de weg naar een vrijer leven en werkelijk authentieke communicatie met anderen.Olaf Jacobsen is de grondlegger van de vrije systeemopstellingen. Hij studeerde aan de Staatshogeschool voor Muziek en de Universiteit van Karlsruhe en is werkzaam als musicus, cursusleider en coach. Van dit boek werden in Duitsland al meer dan 85.000 exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Jouw gevoel is niet het mijne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olaf Jacobsen. Lezen Jouw gevoel is niet het mijne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN