Het geheim van loslaten

Het geheim van loslaten - Guy Finley | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het Geheim Van Loslaten. Dit boek is geweldig ... Inspiration & Insights Het geheim van loslaten ... . Als je bezig bent met zelfonderzoek kun je dit werk niet laten liggen. Het is een verhaal in het kader van 'De kracht van het nu' van Eckhart Tolle, maar dit boek vind ik veel prettiger leesvoer. In mijn eBook "Het geheim van loslaten" kun je er alles over lezen. Maar ik licht hier alvast een tip van de sluier op. De kunst van het loslaten is een vaardigheid die je kunt leren. En bij het oefenen van een nieuwe vaardigheid is he ... Het geheim van loslaten - Pure PowerVrouwen : Pure ... ... . En bij het oefenen van een nieuwe vaardigheid is het gemakkelijker als die wordt opgedeeld in kleinere delen. "Het geheim van LOSLATEN" biedt je een toepasbare en concrete techniek waarmee je de vaardigheid om los te laten voor altijd onder de knie kunt krijgen. In alle denkbare omstandigheden (bij omgang met lastige mensen, ontslag, angst, verlies, veranderen van slechte gewoontes, enz) kun je de technie...

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Finley
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van loslaten.pdf

OMSCHRIJVING

In Het geheim van loslaten beschrijft de Amerikaanse bestsellerauteur GuyFinley hoe we onszelf kunnen ontdoen van gedachten en gevoelens die onslevensgeluk in de weg staan. Centraal thema van dit even inspirerende alspraktische boek is 'vertrouwen': durf los te laten en je zult zien dat barrièresals angst, woede, schuld of spijt geslecht worden. Het resultaat? De helewereld staat voor je open.Aan de hand van praktische stap-voor-stapinstructies, dialogen, intrigerendevragen en inspirerende, waargebeurde verhalen leidt Finley ons naaremotionele vrijheid en onze diepe bron van innerlijke kracht.

Wil je het boek lezen?Het geheim van loslaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Finley. Lezen Het geheim van loslaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN