Encheiridion

Encheiridion - Epictetus | Tiliboo-afrobeat.com

...rd iemand meer dan gij geeerd op een gastmaal of bij een begroeting of bij gelegenheid van het inroepen van advies? Als het terecht is, wees dan verheugd dat het hem The Enchiridion or Handbook of Epictetus (Ancient Greek: Ἐγχειρίδιον Ἐπικτήτου, Enkheirídion Epiktḗtou) is a short manual of Stoic ethical advice compiled by Arrian, a 2nd-century disciple of the Greek philosopher Epictetus ... Encheiridion - Epictetus - (ISBN: 9789060303399) | De Slegte ... .Although the content is mostly derived from the Discourses of Epictetus, it is not a summary of the Discourses but rather a compilation of ... Encheiridion is een boek dat citaten bevat van de Stoïcijnse filosoof Epictetus.Het werd in het jaar 138 verzameld door Arrianus, een leerling en bewonderaar van Epictetus. Het boek bevat zowel voordrachten als uitspraken van Epictetus. De ... Enchiridion | Definition of Enchiridion by Merriam-Webster ... .Although the content is mostly derived from the Discourses of Epictetus, it is not a summary of the Discourses but rather a compilation of ... Encheiridion is een boek dat citaten bevat van de Stoïcijnse filosoof Epictetus.Het werd in het jaar 138 verzameld door Arrianus, een leerling en bewonderaar van Epictetus. Het boek bevat zowel voordrachten als uitspraken van Epictetus. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Epictetus
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Encheiridion.pdf

OMSCHRIJVING

Elfen tekenen lijkt moeilijk omdat u ze nooit ziet. Toch is het eenvoudig u elfen voor te stellen, omdat ze nauw verwant zijn aan mensen, vooral aan kinderen. De vleugels, het belangrijkste kenmerk van elfen, kunt u overnemen van verschillende bronnen, zoals de vorm van bladeren of de vleugels van vogels en vlinders. In dit boek wordt u op weg geholpen door een echte elfenkunstenaar door u een heleboel idee'n aan te reiken en een reeks 'sjablonen' aan te bieden van elfengezichten en _figuren die kunt natekenen of kopi'ren.

Wil je het boek lezen?Encheiridion in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Epictetus. Lezen Encheiridion Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN