Een huis om in te wonen

Een huis om in te wonen - Hans Snoek | Tiliboo-afrobeat.com

...M IN TE WONEN (Paperback). Eerste boek over exegese gericht op mensen die de grondtalen niet beheersen ... Romana (27) zoekt al twee jaar naar een woning: 'Om ... ... . Geschreven voor studenten, pastores en... Geld is een middel en geen doel. Om het een middel te houden moet je het reguleren. Doe je dat niet dan werk je een nieuwe vorm van slavernij in de hand. Zo gauw je een beetje meer verdient dan het sociale minimum word je voor de leeuwen gegooid. Of je moet een huis kopen, dan werk je voor de bank, of er een huren, dan werk je voor de belegger. Maar zolang u geen gevaar voor uzelf en uw omgeving vormt, geeft u er waarschijnlijk de voorkeur aan ... Permanent wonen in een recreatiewoning | Huis en Tuin ... ... . Maar zolang u geen gevaar voor uzelf en uw omgeving vormt, geeft u er waarschijnlijk de voorkeur aan lekker in uw eigen huis te blijven wonen. En eigenlijk is dat helemaal niet zo'n slecht idee. Hoe goed de verzorgingshuizen en aanleunwoningen ook (bedoeld) zijn. Wat u wel kunt doen om uw kinderen gerust te stellen, is het huis een beetje ... Hoeveel geld heb...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Snoek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een huis om in te wonen.pdf

OMSCHRIJVING

Eerste boek over exegese gericht op mensen die de grondtalen niet beheersen. Geschreven voor studenten, pastores en leken.Inleiding in de uitleg (exegese) en interpretatie (vertaling naar het hier en nu) van Bijbelteksten. Snoek laat zien hoe uitleg mogelijk is zonder kennis van de grondtalen, maar ook hoe eerdere interpretaties de onze kleuren. Door ons daarvan bewust te zijn kunnen we des te beter ontdekken wat de Bijbel ons in de 21e eeuw te vertellen heeft.

Wil je het boek lezen?Een huis om in te wonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Snoek. Lezen Een huis om in te wonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN