Belastinggids 2020

Belastinggids 2020 - Ergo Insurance | Tiliboo-afrobeat.com

...ggids 2020. Gids. Belastinggids 2020 Close overlay Lees dit later ... Inkomstenbelasting 2020: belastingtarieven en schijven ... ... . Meld je aan of registreer je om dit artikel te bewaren zodat je het later kunt lezen. Mijn bewaarde artikels. Registreer Aanmelden. Bookmark. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel via WhatsApp. E-Mail. Close overlay. In Belastinggids 2020 vindt u alle essentiële aandachtspunten voor de aangifte over het aangiftejaar 2019 behandeld per onderwerp. Alle relevante informatie over het betreffende aangifteonderwer ... Belastinggids 2020 | Consumentenbond ... . Alle relevante informatie over het betreffende aangifteonderwerp is daarbij zo veel mogelijk voor u geclusterd. BelAstinggids 2020 • 9 I Woord vooraf De Belastinggids van de ACLVB verschijnt traditiegetrouw in het voorjaar. Sinds twee jaar is de aangifte personenbelasting per gewest een feit, althans voor wat betreft deel I van de aangifte. Om te weten welke aangifte in welk gewest u moet De Belastinggids 2...

INFORMATIE

AUTEUR
Ergo Insurance
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Belastinggids 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2020, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en leiden je door de wirwar van wetten, bepalingen, rechtspraak en circulaires. Deze dossiers blijven ook na de invulling van de aangifte actueel: de Belastinggids 2020 blijft het hele jaar door je trouwe bondgenoot. De Belastinggids 2020 is samengesteld door Pieter Debbaut, met de medewerking van de Fiscale Hogeschool Brussel.Aan deze editie werkten ook specialisten mee van Xerius Sociaal Verzekeringsfonds en SD Worx. Zij garanderen accurate en tot op de laatste minuut bijgewerkte informatie. Pieter Debbaut werkt als fiscalist bij ERGO Insurance. Hij is als gastdocent verbonden aan o.a. de Karel de Grote Hogeschool en de Fiscale Hogeschool. Daarnaast is hij een veelgevraagd keynotespreker voor verschillende opleidingscentra, beroepsverenigingen en financiële instellingen.

Wil je het boek lezen?Belastinggids 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ergo Insurance. Lezen Belastinggids 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN