Management toegangscode MyLab NL

Management toegangscode MyLab NL - Stephen P. Robbins | Tiliboo-afrobeat.com

...en MyLab NL-account hebt aangemaakt, heb je nog niet automatisch toegang tot MyLab NL ... Boek: Management - Geschreven door Mary A. Coulter ... ... Management en organisatie, 2e editie met MyLab NL toegangscode ... en MyLab NL-account hebt aangemaakt, heb je nog niet automatisch toegang tot MyLab NL. Iedere MyLab NL heeft zijn eigen beveiliging, waarvoor je een eigen studententoegangscode nodig hebt. Jouw toegangscode wordt standaard meegeleverd met je studieboek of is los, tegen betaling, verkrijgbaar via Studystore. 'Management en organisatie, 2e editie met MyLab NL toegangscode' door Fred Rorink, Öztürk Burcu - Onze prijs: €58,50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis 'Supply Chain Management, met MyLab NL toegangscode' door Joris Leeman - Onze prijs: €45,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Je hebt je studententoegangscode en wilt natuurlijk meteen aan d...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen P. Robbins
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Management toegangscode MyLab NL.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekent het om een goede manager te zijn? Wat doet een manager precies? Waar komt management eigenlijk vandaan? Op al deze vragen en meer vind je in Management het antwoord. De managementcyclus - flexibiliseren, investeren in daadkracht, daadkrachtig handelen en beheersen - loopt als rode draad door dit boek. Door deze cyclische benadering leer je wat het betekent om manager te zijn en hoe divers het werkgebied is. Management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Het is een ideaal boek om uit te studeren. Elk hoofdstuk begint met een overzicht van de leerdoelen, die vervolgens weer terugkomen in de testvragen aan het eind van elke paragraaf en tot slot in de samenvatting. Hierdoor is het altijd helder wat je moet weten en waar je die informatie kan vinden. Daarnaast bevat elk hoofdstuk verschillende soorten kaderteksten, waarin het hoofdstukthema wordt vertaald naar de (Nederlandse en Vlaamse) praktijk, wordt voorzien van concrete tips en adviezen, of wordt geplaatst in toekomstperspectief. De bijbehorende MyLab | Nederlandstalig van Management sluit naadloos aan op het boek. In deze digitale leeromgeving staat voor zowel studenten als docenten veel extra studie- en lesmateriaal, zoals een uitgebreide eText, toetsvragen, cases, een zelfevaluatiepakket en team- en vaardigheidsoefeningen, gericht op alle leerniveaus: van kennis en reproductie tot toepassing en analyse.Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University. Mary Coulter is emeritus hoogleraar aan de Missouri State University. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, verbonden aan het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen, en Jasper de Vries, verbonden aan de opleiding Professionals en Bedrijven van de Hanzehogeschool Groningen.

Wil je het boek lezen?Management toegangscode MyLab NL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen P. Robbins. Lezen Management toegangscode MyLab NL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN