Kwaliteitszorg en patientveiligheid

Kwaliteitszorg en patientveiligheid - Jacques de Bekker | Tiliboo-afrobeat.com

...itszorg en patientveiligheid 6e druk is een boek van Jacques de Bekker uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B ... Kwaliteitszorg en patiëntveiligheid ... .V.. ISBN 9789057401275 Iedere verpleegkundige wil maar 1 ding: goede zorg leveren. Uit onderzoek is een duidelijk verband gebleken tussen goed opgeleide zorgprofessionals en kwaliteit van zorg. Bevoegd en bekwaam. Bevoegd en bekwaam zijn heeft alles te maken met patiëntveiligheid. Het signaleren van fouten en misstanden in de zorg middels MIP-meldingen zijn noodzakelijk om alert te blijven op de patiëntveiligheid. Vrijheidsbeperking. Soms moeten verpleegkundigen patiënten ook tegen zichzelf beschermen. Op deze pagina ... Kwaliteitszorg en patientveiligheid - marktnet.nl ... . Vrijheidsbeperking. Soms moeten verpleegkundigen patiënten ook tegen zichzelf beschermen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Kwaliteitszorg en patiëntveiligheid, geschreven door J.M.A. de Bekker & A.M. Eliens. De samenvattingen zijn door studenten zelf gesc...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques de Bekker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwaliteitszorg en patientveiligheid.pdf

OMSCHRIJVING

Kwaliteitszorg en patientveiligheid 6e druk is een boek van Jacques de Bekker uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789057401275 Iedere verpleegkundige wil maar 1 ding: goede zorg leveren. Uit onderzoek is een duidelijk verband gebleken tussen goed opgeleide zorgprofessionals en kwaliteit van zorg. Het inzicht dat het in de kwaliteitszorg moet gaan over resultaten bij patiënten wordt gelukkig steeds meer gemeengoed. Duidelijk is dat verpleegkundigen streven naar excellente behandeling, zorg en welzijn van hun patiënten. Deze nieuwe druk is volledig herzien en gaat uitvoerig in op de nieuwste, recent ontwikkelde kwaliteitsinstrumenten. Het boek reikt hulpmiddelen aan die zorgprofessionals ten dienste staan bij hun wens om zorg te verlenen die menselijk, goed en efficiënt is. Permanente aandacht voor kwaliteitszorg is een must om een goede kwaliteit van zorg te kunnen leveren en de patientveiligheid te bewaken.

Wil je het boek lezen?Kwaliteitszorg en patientveiligheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques de Bekker. Lezen Kwaliteitszorg en patientveiligheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN