Fietsen En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland

Fietsen En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland - Alexander Artz | Tiliboo-afrobeat.com

... En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland (Paperback) ... Fietsen over een oude spoorlijn in de Hérault, langs ... ... . Nederland kende lange tijd een zeer dicht net van lokale spoor- en tramwegen. Veel... Oude spoorlijnen en kanalen vormen in veel landen de ruggengraat van het snel groeiende nationale fietsnetwerk. De nieuwe fietspaden worden greenways, vias verdes of voies lentes genoemd, ze staan voor 'groen' en 'slow' en zijn in korte tijd zeer populair geworden. Ze hebben vergeten regio's weer op de kaart gezet en staan ... Nieuwe fietspaden over oude Europese spoorbanen ... . Ze hebben vergeten regio's weer op de kaart gezet en staan uitgebreid beschreven op fraaie websites. Fietsen langs oude spoorwegen in Nederland. woensdag 17 juni, 2009. Spoorlijnen blijven interessant. Ook als ze er niet meer zijn. Dat blijkt uit het boek 'Fietsen en wandelen langs oude spoorwegen in Nederland' van de hand van Alexander Platz. Wandel...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Artz
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland kende lange tijd een zeer dicht net van lokale spoor- en tramwegen. Veel van die spoorlijntjes zijn allang buiten gebruik en vaak zelfs verdwenen. Toch zijn hun sporen nog markant aanwezig in het landschap in de vorm van loze dijken, bruggetjes, kaarsrechte, overwoekerde paden en natuurlijk de oude stationnetjes.

Wil je het boek lezen?Fietsen En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Artz. Lezen Fietsen En Wandelen Langs Oude Spoorlijnen In Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN