Schrijven voor het beeldscherm

Schrijven voor het beeldscherm - Willem Hendrikx | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Schrijven voor het beeldscherm. Vlot geschreven, helder, overzichtelijk, goed gestructureerd: dit zijn slechts enkele kenmerken die dit boek typeren ... Schrijven voor het beeldscherm, Willem Hendrikx ... ... . De auteur noemt tientallen praktische tips voor het schrijven van je eigen webteksten, zoals hoe je je teksten het beste kunt structureren, tips om een goede headline/kop te bedenken, aan welke eisen een lead/intro moet voldoen en ... Schrijven voor het beeldscherm. Het is een uitdaging om te schrijven voor het beeldscherm. Door welk scherm en met welk systeem kijkt de bezoeker naar uw tekst? Het is belangrijk om goe ... Schrijven met pen: op papier of op beeldscherm? ... . Het is een uitdaging om te schrijven voor het beeldscherm. Door welk scherm en met welk systeem kijkt de bezoeker naar uw tekst? Het is belangrijk om goed na te denken over een beeldschermtekst, omdat een lezer zelf bepaalt of hij een webpagina bezoekt. Geschreven bij SCHRIJVEN VOOR HET BEELDSCHERM. De titel van het boek doet vermoeden dat de lezer een schriftelijke cursus gaat krijgen voor het schrijven van internet-, intranet- en helpsystee...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Hendrikx
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Schrijven voor het beeldscherm.pdf

OMSCHRIJVING

Wie schrijft voor sites, voor blogs, voor het bedrijfsintranet, wie twittert en berichten plaatst op Facebook en LinkedIn, moet van veel markten thuis zijn. Deze geheel vernieuwde, 6e druk van Schrijven voor het beeldscherm is de schrijfcoach voor iedereen die meer uit zijn webteksten en sociale media wil halen. Met als uitgangspunt dat het schrijven van een goede webtekst niet moeilijk is, bevat het boek een minimum aan technische en een maximum aan praktische informatie.SOCIALE MEDIASchrijven voor de 'nieuwe' media is meer dan het publiceren op een website. Je hebt ook inzicht nodig in de mogelijkheden van sociale media als Twitter en Facebook, kennis van de manier waarop zoekprogramma's als Google werken en inzicht in het gedrag van sitebezoekers, van smartphonegebruikers en sociale media-fans. Dit boek geeft een compleet overzicht van de mogelijkheden om webteksten maximaal te laten scoren.WEBSCHRIJVERS Van professionele tekstschrijvers tot studenten journalistiek, van communicatiemedewerkers en beleidsadviseurs tot bloggers: dit boek is onmisbaar voor iedereen die schrijft voor internet en intranet, voor sites, blogs en sociale media.

Wil je het boek lezen?Schrijven voor het beeldscherm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Hendrikx. Lezen Schrijven voor het beeldscherm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN