Oorspronkelijk

Oorspronkelijk - M.J. Paul | Tiliboo-afrobeat.com

...nkelijk 1) Aanvankelijk 2) Afkomstig 3) Authentiek 4) Autochtoon 5) Echt 6) Eerst 7) Geen anderen navolgend 8) In de eerste plaats 9) Inheems 10) Niet verbasterd 11) Nieuw 12) Oer 13) Onvervalst 14) Origineel 15) Primair 16) Primitief 17) Primordiaal 18) Realistisch 19) Zelfbedacht 20) Zelfstandig 21) Zonder anderen na te volgen oorspronkelijk ... oorspronkelijk - Franse vertaling - Linguee woordenboek ... . als woordenboektrefwoord: oorspr o nkelijk: bn. (-er, -st), niet nagevolgd ; een oorspronkelijk woud, ongerept; de oorspronkelijke kleur, de eerste kleur. oorspronkelijk uit Spanje komen, maar nu de Belgische nationaliteit hebben - to come originally from Spain, but by now have a Belgian passport De oorspronkelijke versie van het boek was veel langer; het is sterk ingekort. Oor ... Oorspronkelijk - Prof. dr. M.J. Paul - 9789402904956 - De ... ... . oorspronkelijk uit Spanje komen, maar nu de Belgische nationaliteit hebben - to come originally from Spain, but by now have a Belgian passport De oorspronkelijke versie van het boek was veel langer; het is sterk ingekort. Oor...

INFORMATIE

AUTEUR
M.J. Paul
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Oorspronkelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Over de oorsprong van het leven bestaan zeer uiteenlopende theorieën, van evolutie tot creationisme. In dit boek wordt zorgvuldig geanalyseerd hoe de Bijbel en de christelijke traditie over onze oorsprong spreken. De vraag naar de oorsprong van het leven is veelomvattend. Zij raakt de uitleg van de Bijbel, de ouderdom van de aarde, de relatie tussen de mens en zijn milieu en de verhouding tussen geloof en wetenschap. Bovendien heeft onze visie op de oorsprong van het leven gevolgen voor onze opvattingen over het kwaad en het lijden in deze wereld, voor ons zicht op de verlossing en onze toekomstverwachting. Oorspronkelijk gaat op deze zaken in en richt zich vooral op de uitleg van de Bijbel en de achtergronden daarvan. Die uitleg is nooit neutraal, maar vindt plaats in wisselwerking met culturele en wetenschappelijke opvattingen.Doelgroep: wetenschappers, studenten en anderen die zich een mening willen vormen over schepping en evolutie Bijbelse richtingwijzer in het debat over schepping en evolutie.

Wil je het boek lezen?Oorspronkelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.J. Paul. Lezen Oorspronkelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN