Napoleons nachtmerrie

Napoleons nachtmerrie - Johan op de Beeck | Tiliboo-afrobeat.com

...hreven bij Napoleons nachtmerrie. Voormalig VRT-journalist Johan Op de Beeck schreef dit zeer lezenswaardige boek over de fameuze Russische veldtocht in 1812 ... Napoleons nachtmerrie, Johan op de Beeck | 9789492958839 ... ... . Op de Beeck combineert de historische feiten met de persoonlijke bevindingen van een aantal Vlaamse en Nederlandse soldaten die er in dienst van Napoleon in Rusland bij waren. Lees „Napoleons nachtmerrie" door Johan Op de Beeck verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 1812: het leger van Napoleon marcheert Rusland binnen. Het wordt het strafste verhaal uit de moderne Europese geschieden... Johan Op de Beeck schreef vijf ... Napoleons nachtmerrie - Johan Op de Beeck | Geschiedeniswinkel ... . 1812: het leger van Napoleon marcheert Rusland binnen. Het wordt het strafste verhaal uit de moderne Europese geschieden... Johan Op de Beeck schreef vijf bestsellers over het napoleontisch tijdperk: Napoleons nachtmerrie (2012), Waterloo (2013), de tweedelige biografie Napoleon (2014) en Het hart van Napoleon (2016). Zijn titel Het verlies van België (2015), over het ontstaan van België, was een enorm succes. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan op de Beeck
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Napoleons nachtmerrie.pdf

OMSCHRIJVING

1812: het leger van Napoleon marcheert Rusland binnen. Het wordt het strafste verhaal uit de moderne Europese geschiedenis. De Russische veldtocht eindigt twee jaar later met de ondergang van de keizer. Bij de tragische helden van dit relaas waren ook jongemannen van bij ons. Soldaten uit België en Nederland beleefden de vreselijke tocht door de Russische winter. Bestsellerauteur en meesterverteller Johan Op de Beeck combineert ooggetuigenverslagen met een politieke en militaire analyse van een conflict dat de toekomst van Europa heeft veranderd.

Wil je het boek lezen?Napoleons nachtmerrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan op de Beeck. Lezen Napoleons nachtmerrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN