Heerlijk Marokko

Heerlijk Marokko - Hassan M'Souli | Tiliboo-afrobeat.com

...rlijk Marokko heeft Hassan M'Souli, chef-kok en eigenaar van restaurant Out of Africa in Sydney, ruim honderd van zijn favoriete recepten opgenomen ... Rondreis Marokko - De mooiste rondreizen | TUI ... . Leer deze keuken kennen en proef de fantastische smaken van marokko! Marokko was geweldig. Een hele andere cultuur dat je meteen merkt, heerlijk eten en hartstikke aardige mensen. Je hoort vaak zo veel slechte dingen over Marokko maar ik heb niks gemerkt. De markten zijn heel mooi en fotogeniek. Ook alle uitjes die je kan maken in dat land en die georganiseerd worden zijn echt leuk! Exotisch, kleur ... Vakantie Marokko - Een magische zonvakantie | TUI ... . De markten zijn heel mooi en fotogeniek. Ook alle uitjes die je kan maken in dat land en die georganiseerd worden zijn echt leuk! Exotisch, kleurrijk, maar altijd subtiel.In Heerlijk Marokko heeft Hassan M'Souli, chef-kok en eigenaar van restaurant Out of Africa in Sydney, ruim honderd van zijn favoriete recepten opgenomen.Leer deze keuken kennen en proef de fantastische smaken van marokko!Smul van traditionele gerechten, zoals tajines m...

INFORMATIE

AUTEUR
Hassan M'Souli
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Heerlijk Marokko.pdf

OMSCHRIJVING

De Marokkaanse keuken behoort volgens kenners tot de beste ter wereld. Want als er één keuken is die met smaak gebruik maakt van de lekkerst specerijen en geurigste kruiden, dan is het wel de Marokkaanse keuken. Exotisch, kleurrijk, maar altijd subtiel.In Heerlijk Marokko heeft Hassan M'Souli, chef-kok en eigenaar van restaurant Out of Africa in Sydney, ruim honderd van zijn favoriete recepten opgenomen.Leer deze keuken kennen en proef de fantastische smaken van marokko!Smul van traditionele gerechten, zoals tajines met vis of kip, leer het geheim van de perfecte couscous, experimenteer met nieuwe mengsels van kruiden en specerijen, maak salades met ingrediënten als dadels, amandelen en sinaasappels, en geniet van Marokkaanse desserts en drankjes.

Wil je het boek lezen?Heerlijk Marokko in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hassan M'Souli. Lezen Heerlijk Marokko Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN