De Tao van het natuurlijk ademhalen

De Tao van het natuurlijk ademhalen - Dennis Lewis | Tiliboo-afrobeat.com

...an het natuurlijke ademhalen neemt u mee op een fascinerende reis door de fysiologie, psychologie en spiritualiteit van het natuurlijk ademhalen ... Oefeningen voor een goede ademhaling | Mens en Gezondheid ... ... . De laatste jaren zijn er verschillende boeken gepubliceerd over ademhalen. Maar niet één boek is zó diep ingegaan op natuurlijk ademhalen en de voordelen die het biedt als De tao van het ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 7,19 MB BESTANDSNAAM De Tao van het natuurlijk ademhalen.pdf PUBLICEER DATUM 1998-05-01 SCHRIJVER Dennis Lewis ISBN 9789055014965 En tot slot zijn we beter in staat om de energie te vinden om spiritue ... bol.com | De Tao van het natuurlijk ademhalen, Dennis ... ... .pdf PUBLICEER DATUM 1998-05-01 SCHRIJVER Dennis Lewis ISBN 9789055014965 En tot slot zijn we beter in staat om de energie te vinden om spiritueel te groeien en onafhankelijk te zijn.De tao van het natuurlijke ademhalen neemt u mee op een fascinerende reis door de fysiologie, psychologie en spiritualiteit van het natuurlijk ademhalen. De laatste jaren zijn er verschillende boeken gepubliceerd over ademhalen. De tao van het natuurlijk ade...

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Lewis
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Tao van het natuurlijk ademhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Wist u dat verreweg de meeste mensen niet meer natuurlijk ademhalen? Met natuurlijk ademhalen bedoelen we het ademhalen zoals baby's en kleine kinderen doen. Dus met hun hele lichaam, ook wel 'buikademhaling' genoemd. Het is iets wat de meeste volwassenen verleerd zijn - we gebruiken vaak de verkeerde technieken, waardoor we een oppervlakkige 'borstademhaling' hebben.Ademhalen is de essentie van ons bestaan, en natuurlijk Ademhalen helpt ons de kwaliteit van ons bestaan te verbeteren. We kunnen ons hart, onze longen en al onze andere organen beter laten functioneren. We kunnen een betere balans vinden in onze emoties. Stress en negatieve gevoelens kunnen we omzetten in energie waarmee we onszelf beter ontwikkelen. En tot slot zijn we beter in staat om de energie te vinden om spiritueel te groeien en onafhankelijk te zijn.De tao van het natuurlijke ademhalen neemt u mee op een fascinerende reis door de fysiologie, psychologie en spiritualiteit van het natuurlijk ademhalen. De laatste jaren zijn er verschillende boeken gepubliceerd over ademhalen. Maar niet één boek is zó diep ingegaan op natuurlijk ademhalen en de voordelen die het biedt als De tao van het natuurlijk ademhalenAan de hand van de taoistische traditie van China, zijn kennis van het lichaam, praktische oefeningen en toegankelijke illustraties legt Dennis Lewis duidelijk uit wat natuurlijk ademhalen inhoudt.

Wil je het boek lezen?De Tao van het natuurlijk ademhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Lewis. Lezen De Tao van het natuurlijk ademhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN