Starttaal Instap Deel A+B

Starttaal Instap Deel A+B - Rieke Wynia | Tiliboo-afrobeat.com

...l Instap is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs ... Studystore | Starttaal instap leerwerkboek deel a+b ... ... . De methode is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F (nog) niet aankunnen en er baat hebben bij om in kleine stappen en in een praktijkgerichte context te werken aan hun basisvaardigheden Nederlands. Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal. Deel A is reeds beschik ... Starttaal Instap - Uitgeverij Deviant ... . In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal. Deel A is reeds beschikbaar en biedt praktische taaltaken aan binnen de context van het dagelijks leven (school, thuis, vrije tijd). starttaal instap, deel a+b STARTTAAL INSTAP is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig he...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Wynia
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Starttaal Instap Deel A+B.pdf

OMSCHRIJVING

STARTTAAL INSTAP, DEEL A+B STARTTAAL INSTAP is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig hebben om basisvaardigheden taal aan te leren. Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal. OPBOUW LEERWERKBOEK Deel A van Starttaal Instap is opgebouwd uit vier thema's. Elk thema bestaat uit vijf oefentaken en een herhalingstaak. In de herhalingstaak herhaalt de leerling de vaardigheden die hij in dat thema heeft geleerd. De herhalingstaak kan worden ingezet als vorm van formatieve evaluatie. Als uit de herhalingstaak blijkt dat de leerling extra oefening nodig heeft, kan de docent extra oefentaken inzetten. Ook is voor ieder thema van Starttaal Instap deel A een praktijktaak beschikbaar. Met het uitvoeren van de praktijktaak kunnen de leerlingen de ingeoefende taalvaardigheden van dat thema toepassen in een praktijkgerichte context. De extra oefentaken en praktijktaken zijn beschikbaar als download op onze methodesite Studiemeter. De thema's zijn: Thema 1 | Aan de slag Thema 2 | Eropuit Thema 3 | In en om het huis Thema 4 | Waar of niet? Deel B biedt de praktische taaltaken aan in arbeidsgerichte context.

Wil je het boek lezen?Starttaal Instap Deel A+B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Wynia. Lezen Starttaal Instap Deel A+B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN