Herkennen van adhd bij volwassenen

Herkennen van adhd bij volwassenen - Jan Willer | Tiliboo-afrobeat.com

...senen met ADHD en hyperactiviteit hebben vaak manieren gevonden hun energie kwijt te kunnen in bijvoorbeeld werk en sport ... ADHD bij volwassenen: 'Vaak is er geen sprake van hyper ... ... . Toch is de hyperactiviteit bij volwassenen met ADHD te herkennen in niet stil kunnen zitten, beweeglijkheid, moeite hebben met ontspannen, aan een stuk doorpraten en een gevoel van innerlijke rusteloosheid. Herkennen van ADHD bij volwassenen is gezaghebbend, vlot leesbaar en zeer praktisch, aldus hoogleraar psychologie en psychiatrie Stephen P. Hinshaw. Susan Sprich directeur van de Psychiatry Academy, van het Massachusetts General Hospital voegt eraan toe: "Dit ... BSL Shop | Herkennen van ADHD bij volwassenen ... . Hinshaw. Susan Sprich directeur van de Psychiatry Academy, van het Massachusetts General Hospital voegt eraan toe: "Dit boek vormt een informatiebron waaraan veel behoefte bestaat, om de te weinig bediende populatie van volwassenen met ADHD te helpen.' Dit is al zo van kinds af aan. ADHD begint dus al op kinderleeftijd. Toch kan het gebeuren dat u pas ontdekt dat u ADHD heeft als u volwassen bent. Als kind had u (waarschijnlijk) echter al ADHD-verschijnselen, maar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Willer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Herkennen van adhd bij volwassenen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft professionals in de geestelijke gezondheidszorg de meest recente kennis over het herkennen, diagnosticeren en behandelen van ADHD bij volwassenen. Het beschrijft symptomen van ADHD bij volwassenen die niet aan bod komen in de DSM-5, zoals emotionele disregulatie, atypische beloningsgevoeligheid en problemen met tijdwaarneming en het executieve functioneren. herkennen van ADHD bij volwassenen illustreert de variërende patronen van disfunctioneren bij ADHD aan de hand van uitgebreide casuïstiek. U leest voorbeelden van het geven van psycho-educatie die de zelfacceptatie en het adaptieve functioneren van cliënten bevordert. Ook leest u beschrijvingen van veelvoorkomende problemen in de psychotherapie, zoals chronisch te laat komen, gemiste afspraken, motivatieproblemen en tangentialiteit. Tot slot bespreekt het boek medicijnen voor ADHD, inclusief voordelen, contra-indicaties en bijwerkingen en evalueert het wetenschappelijk bewijs voor alternatieve behandelingen.Herkennen van ADHD bij volwassenen is gezaghebbend, vlot leesbaar en zeer praktisch, aldus hoogleraar psychologie en psychiatrie Stephen P. Hinshaw. Susan Sprich directeur van de Psychiatry Academy, van het Massachusetts General Hospital voegt eraan toe: "Dit boek vormt een informatiebron waaraan veel behoefte bestaat, om de te weinig bediende populatie van volwassenen met ADHD te helpen.' Jan Willer is klinisch psycholoog. Ze werkte voor universiteiten en ziekenhuizen en heeft een zelfstandige praktijk.

Wil je het boek lezen?Herkennen van adhd bij volwassenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Willer. Lezen Herkennen van adhd bij volwassenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN