Duikgids Curaçao + fish id kaart

Duikgids Curaçao + fish id kaart - Marloes Otten | Tiliboo-afrobeat.com

... Bonaire + fish ID kaart (Spiraalgebonden) ... Curaçao Shorediving - Duiken op Curaçao ... . Het pakket bestaat uit de Duikgids Bonaire + Determinatiekaart Caribisch GebiedDuikgids Bonaire:Op... Duikgids Zeeland + vis ID kaart (Spiraalgebonden). Het Pakket bestaat uit de Duikgids + DeterminatiekaartDuikgids ZeelandIn de uitgebreide Duikgids... De gevouwen kaart past in de meeste logboeken. Het is in een waaier van vijf pagina's gevouwen en bevat 80 perfecte onderwaterfoto's van koralen, sponzen, vissen, geleedpotigen en andere flora en fauna met de Nederlandse soortnamen. Een must have voor duikers en snorkelaar ... Fishing in Curaçao | Sport Fishing Curaçao | Fishing Charters ... . Een must have voor duikers en snorkelaars rond Bonaire, Curaçao, Aruba, ST. Curacao Id Kaart Identiteitskaart Wikipedia NL Antillen | true° security design Dutch identit...

INFORMATIE

AUTEUR
Marloes Otten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Duikgids Curaçao + fish id kaart.pdf

OMSCHRIJVING

Voordeelpakket van de duikgids Curaçao en determinatiekaart (fish id kaart) Caribisch Gebied.Deze duikgids is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars.Het mooie en gezellige eiland Curaçao in de Caribische Zee heeft 85 duikplaatsen. Een deel hiervan is vanaf de kant bereikbaar, een ander deel alleen per boot. In deze gids worden de 85 duikplaatsen beschreven die het eiland te bieden heeft.Bij iedere duikplaats staat vermeld of deze geschikt is voor zowel duikers als snorkelaars, voor beginnende of gevorderde duikers, of er veel of weinig stroming staat en welke bijzonderheden er te zien zijn.Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen: alles staat vermeld. Inclusief onderwaterkaartjes met duidelijke herkenningspunten voor iedere duikplaatsen, schitterend beeldmateriaal van internationale fotografen en aanvullende informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland, zoals zeepaardjes, dolfijnen, schildpadden etc.Met deze duikgids heeft u alle informatie in handen om uw duik- of snorkelvakantie optimaal voor te bereiden en om met de schitterende foto's alvast in de sfeer van het Caribische eiland te komen!De 260 fullcolor pagina's bieden een uitstekende indruk van het duiken rond Curaçao.ISBN :978-90-818754-5-5Auteur: Marloes OttenDeterminatiekaart Caribisch gebiedEen fraai gedrukte gelamineerde kaart met prachtige foto’s van het meest voorkomende onderwaterleven in het Caribisch gebied. Zeer geschikt om het diverse onderwaterleven van het Caribisch gebied te determineren. De gevouwen kaart past in de meeste logboeken. Het is in een waaier van vijf pagina’s gevouwen en bevat 80 perfecte onderwaterfoto’s van koralen, sponzen, vissen, geleedpotigen en andere flora en fauna met de Nederlandse soortnamen.Deze determinatiekaart identificeert voor u het meest voorkomende onderwaterleven in het Caribisch Gebied. Vissen, koralen, sponzen, zoogdieren. Aan de hand van duidelijke foto's kunt u eenvoudig de namen opzoeken van wat u gezien heeft!

Wil je het boek lezen?Duikgids Curaçao + fish id kaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marloes Otten. Lezen Duikgids Curaçao + fish id kaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN