Calvijn verzameld

Calvijn verzameld - Herman J. Selderhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...lvijn verzameld' bevat een selectie in twee delen uit het verzameld werk van Johannes Calvijn ... Calvijn verzameld | Herman Selderhuis | Gratis verzending ... . Dat Jean Cauvin in Nederland al eeuwen Johannes Calvijn heet, zegt alles over de enorme invloed die de reformator de eeuwen door heeft gehad op de Nederlandse kerk en cultuur. Wie Calvijn verzameld ter hand neemt, zal het snel met Luther eens zijn. Dr. Herman Selderhuis is hoogleraar kerkgeschiedenis en kerkrecht aan de Theologische Universiteit Apeldoorn en directeur van Refo500. Daarnaast is hij o.a. president van RefoRC (Reformation Research Consortium) ... Calvijn Ve ... Calvijn Verzameld - Refo500 ... . Daarnaast is hij o.a. president van RefoRC (Reformation Research Consortium) ... Calvijn Verzameld, een uitgave van KokBoekencentrum in samenwerking met Refo500, is gepresenteerd tijdens de druk bezochte studiedag Lezen en laten lezen van Weetwatjegelooft.nl. Herman J. Seld...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman J. Selderhuis
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Calvijn verzameld.pdf

OMSCHRIJVING

"Calvijn verzameld' bevat een selectie in twee delen uit het verzameld werk van Johannes Calvijn. Dat Jean Cauvin in Nederland al eeuwen Johannes Calvijnheet, zegt alles over de enorme invloed die de reformator de eeuwen door heeft gehad op de Nederlandse kerk en cultuur. Al vroeg verschenen vertalingen van met name zijn "Institutie'en zijn commentaren, maar tegelijk bleven veel van zijn kleinere werken onvertaald. Daar brengt "Calvijn verzameld'nu verandering in. Een team van Calvijn-deskundigen onder redactie van Herman J. Selderhuis presenteert hier een veelheid van voor het eerst of opnieuw vertaalde teksten, voorzien van een beknopte inleiding op elke tekst. Calvijn is meer dan "de man van één boek' en hij is frisser, breder en actueler dan zijn portret doet vermoeden.

Wil je het boek lezen?Calvijn verzameld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman J. Selderhuis. Lezen Calvijn verzameld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN