Herinneringen Mijn Leven In Ierland

Herinneringen Mijn Leven In Ierland - John MacGahern | Tiliboo-afrobeat.com

...Gahern (1934 - 2006) geldt als een van de beste hedendaagse Ierse schrijvers ... PDF Herinneringen aan mijn leven - Pinksterzending Rijkerswoerd ... . Zijn laatste boek 'herinneringen, mijn leven in Ierland' is niets minder dan een hommage aan zijn moeder, die hem en zijn zussen altijd heeft beschermd tegen de onvoorspelbare luimen van de vader. Herinneringen book. Read 56 reviews from the world's largest community for readers. Joe en Kate Ruttledge hebben in een dorp aan een meer een boerderijtj... John McGahern (Ierland, 1934-2006) geldt als een van de beste Ierse schr ... Herinneringen mijn leven in ierland van John McGahern ... ... ... John McGahern (Ierland, 1934-2006) geldt als een van de beste Ierse schrijvers van de twintigste eeuw. Herinneringen, Mijn leven in Ierland, zijn laatste boek voor zijn overlijden vorig jaar, is niets minder dan een hommage van een liefhebbende zoon aan een vrouw die hem en zijn zussen altijd heeft beschermd tegen de onvoorspelbare luimen van de vader. Herinneringen Mijn Leven In Ierland is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Herinneringen Mijn Leven In Ierland PDF ...

INFORMATIE

AUTEUR
John MacGahern
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Herinneringen Mijn Leven In Ierland.pdf

OMSCHRIJVING

John McGahern (1934 - 2006) geldt als een van de beste hedendaagse Ierse schrijvers. Zijn laatste boek 'herinneringen, mijn leven in Ierland' is niets minder dan een hommage aan zijn moeder, die hem en zijn zussen altijd heeft beschermd tegen de onvoorspelbare luimen van de vader. Met groot lyrisch vermogen haalt McGahern herinneringen op aan de momenten met zijn moeder in de landelijke omgeving van het Ierse Leitrim. Het verslag van de manier waarop zij een ziekte ondergaat, zonder veel steun van haar man die als politieagent soms weken achtereen in de kazerne moet verblijven, is aangrijpend zonder sentimenteel te worden. Haar dood veranderd zijn leven totaal.

Wil je het boek lezen?Herinneringen Mijn Leven In Ierland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John MacGahern. Lezen Herinneringen Mijn Leven In Ierland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN