De tuin van de feeen

De tuin van de feeen - Sébastien Perez | Tiliboo-afrobeat.com

...n van de feeen (Hardcover). De Russische botanicus Alexander Bogdanowitsch gaat op zoek naar een levenselixir in opdracht van Raspoetin ... Pluizuit - Recensies van kinder- en jeugdboeken ... . Zijn... De tuin van de feeën springt direct in het oog door zijn bijna vierkante, prachtige cover. De vorm heeft iets weg van een lp, maar je zou het boek zomaar in kunnen lijsten en aan de muur hangen. Ook het binnenwerk stelt niet teleur. Sébastien Perez & Benjamin Lacombe De tuin van de feeën . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; POËZIE; THRILLERS; NIEUWE boekrecensies. Archief Schr ... bol.com | De tuin van de feeen, Sébastien Perez ... ... . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; POËZIE; THRILLERS; NIEUWE boekrecensies. Archief Schrijvers A; Schrijvers B; Schrijvers C-D; Schrijvers E-F; Schrijvers G; ... Marion van de Coolwijk; James F. Cooper; De tuin van de feeën. door Benjamin Lacombe, Sébastien Perez. By Femk...

INFORMATIE

AUTEUR
Sébastien Perez
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De tuin van de feeen.pdf

OMSCHRIJVING

De Russische botanicus Alexander Bogdanowitsch gaat op zoek naar een levenselixir in opdracht van Raspoetin. Zijn zoektocht voert hem naar een bijzonder woud, dat niet alleen bekendstaat om zijn geneeskrachtige planten, maar dat ook bol staat van de legenden. De geheimzinnige en raadselachtige wereld van feeën en elfen die Bogdanowitsch daar leert kennen, zal zijn leven voorgoed veranderen ...Benjamin Lacombe biedt de lezer een nooit geziene blik in de geheime wereld van de elfen. Tekeningen in chinese inkt, pen, olieverf, pastelkrijt en aquarel wisselen elkaar af, ze worden zichtbaar door kijkgaten of gaan schuil achter half transparant papier. In deze magische wereld versmelten botanische wonderen met fantastische wezens. Meesterlijk!

Wil je het boek lezen?De tuin van de feeen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sébastien Perez. Lezen De tuin van de feeen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN