Zo ben ik nu eenmaal!

Zo ben ik nu eenmaal! - Willem van der Does | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Zo ben ik nu eenmaal! Een absolute aanrader voor een ieder die geïnteresseerd is in 'de mens' en zijn zeer uiteenlopende persoonlijkheden ... Zo ben ik nu eenmaal, of toch niet? - Romy Coaching ... . Van de pure narcist tot de vermijdende persoonlijkheid. Er zijn geen kenmerkende trekken die onbeschreven blijven. Helder en pakkend geschreven, waardoor bij vlagen vermakelijk confronterend. Zo ben ik nu eenmaal! Prof. Dr. Willem van der Does is hoogleraar Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden en is ook verbonden aan de afdeling Psychiatrie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Hij publiceert weten-schappelijke artikelen over uiteenlopende onderwerpen, waaronder depressie, persoonlijkheid, angst en psychose. Ik geef ee ... PDF Zo ben ik nu eenmaal! - Scriptum ... . Hij publiceert weten-schappelijke artikelen over uiteenlopende onderwerpen, waaronder depressie, persoonlijkheid, angst en psychose. Ik geef een 8,5! Binnen de klinische psychologie en psychiatrie wordt een tiental persoonlijkheidsstoornissen onderkend. In het boek 'Zo ben ik nu eenmaal!' he...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem van der Does
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo ben ik nu eenmaal!.pdf

OMSCHRIJVING

Sommige mensen raken door hun persoonlijkheid voortdurend in de knoei, of bezorgen hun omgeving enorme overlast. Slechts weinig mensen hebben een persoonlijkheidsstoornis, maar trekjes ervan heeft vrijwel iedereen. Die zijn dan ook heel herkenbaar – als je weet waar je op moet letten. Met dit boek kunt u persoonlijkheidstypen leren herkennen, en leert u ook hoe het eruitziet als het helemaal uit de hand is gelopen.Aan de hand van de tekeningen van Peter van Straaten biedt Willem van der Does u een kijkje in de keuken van klinisch psychologen en psychiaters, en geeft hij een rake schets van de soms tragische, soms hilarische aspecten van de menselijke persoonlijkheid. Hij geeft echter ook omgangstips, waardoor dit boek nuttig kan zijn voor iedereen die wel eens met een lastig of moeilijk te doorgronden individu te maken heeft – ook als u zelf dat individu bent. Willem van der Does is als hoogleraar psychologie werkzaam bij de Universiteit Leiden.

Wil je het boek lezen?Zo ben ik nu eenmaal! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem van der Does. Lezen Zo ben ik nu eenmaal! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN