Zen en de kunst van het pokeren

Zen en de kunst van het pokeren - Larry W Phillips | Tiliboo-afrobeat.com

...n de kenmerken van zen is dat elke activiteit kan worden geperfectioneerd ... Robert M. Pirsig, auteur van 'Zen en de kunst van het ... ... . Dus ook poker. Zen en de kunst van het pokeren bevat honderd zenwijsheden die van toepassing zijn op het pokerspel, aangevuld met commentaar van de auteur, een ervaren pokerspeler. Poker heeft alle eigenschappen in zich van een meditatietechniek. 'Zen en de kunst van het pokeren' is een heel apart boekje voor pokerspelers. Het boek benadert uitsluitend het mentale aspect van poker. Het zal je technisch pokerspel op geen enkele manier verbeteren, maar h ... De Kler | Zen in de kunst van het boogschieten, E. Herrigel ... . Het zal je technisch pokerspel op geen enkele manier verbeteren, maar helpt je om je mentaal goed op te stellen bij poker, en dat aspect is even belangrijk dan de technische vaardigheid. Vergelijken - Zen de kunst van het pokeren (Larry W. Phillips) ISBN: 9789069639222 - Een pokerwedstrijd met hoge inzet lijkt op een zenritueel: een zorgvuldig gechoreografeerd geven en nemen van kracht, ritme, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Larry W Phillips
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Zen en de kunst van het pokeren.pdf

OMSCHRIJVING

Een pokerwedstrijd met hoge inzet lijkt op een zenritueel: een zorgvuldig gechoreografeerd geven en nemen van kracht, ritme, afweermanoeuvre, uitval, terugtrekking en aftocht. Alles draait om meesterschap en virtuositeit. Een van de kenmerken van zen is dat elke activiteit kan worden geperfectioneerd. Dus ook poker. Zen en de kunst van het pokeren bevat honderd zenwijsheden die van toepassing zijn op het pokerspel, aangevuld met commentaar van de auteur, een ervaren pokerspeler. Poker heeft alle eigenschappen in zich van een meditatietechniek. De topspeler heeft zich bekwaamd in wiskunde, psychologie, strategie, tactiek en zelfdiscipline. In de pokerzaal concentreert de afzonderlijke speler zich tot het uiterste en probeert hij het probleem van het moment te doorgronden. In de woorden van een vermaard Chinese strateeg uit de tweede eeuw: Wijze mensen volgen de regels van de hemel, verstandige gehoorzamen de wetten der aarde, intelligente volgen precedenten. Onheil treft de arrogante, rampen overkomen de trotse.

Wil je het boek lezen?Zen en de kunst van het pokeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Larry W Phillips. Lezen Zen en de kunst van het pokeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN