Toverland

Toverland - Chris Colfer | Tiliboo-afrobeat.com

...d: een attractiepark voor het gehele gezin ... Toverland online tickets - Toverland ... . Stap in magische wereld en ervaar de spectaculaire attracties en shows. Bestel online tickets! Toverland werkt met variabele entreeprijzen in de basiscategorieën Brons, Zilver, Goud en Platina. Deze zijn gebaseerd op de openingstijden én het bijbehorende aanbod. Kijk hier voor meer informatie. De getoonde prijzen gelden enkel online. Aan de dagkassa gelden andere prijzen. Attractiepark Toverland zit boordevol at ... Login - Toverland Account ... . Attractiepark Toverland zit boordevol attracties en shows. Met 6 verschillende werelden is er voor ieder wat wils. Van stoere landen vol spanning en actie tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Zo ga je in Avalon terug naar de tijd van Merlijn! Hotels in de buurt van Attractiepark Toverland: (1.88 km) Gr8 Hotel Sevenum (1.72 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Colfer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Toverland.pdf

OMSCHRIJVING

Wervelend sprookjesavontuur van wereldberoemd acteur. Toverland is het eerste boek van Chris Colfer, wereldwijd bekend als het populaire personage Kurt Hummel in Glee. Zijn boek kwam bij verschijnen meteen op nummer 1 in de New York Times-bestsellerlijst. Conner en Alex - tweelingbroer en -zus - krijgen van hun grootmoeder een oud sprookjesboek, Toverland. Algauw ontdekken ze dat het geen gewoon boek is. Ze raken per ongeluk verzeild in Toverland, waar hun een wereld wacht vol sprookjesfiguren en magische taferelen die ze alleen kennen uit de verhalen van hun overleden vader. Maar inmiddels is Roodkapje een verwende koningin geworden, staat Assepoester op het punt zelf moeder te worden en is Goudhaartje op de vlucht voor de politie. De tweeling moet weer thuis zien te komen, maar met de listige stiefmoeder van Sneeuwwitje die hen op de hielen zit, is dat bijna een onmogelijke opgave. Niets is wat het lijkt, en dit sprookje loopt net anders af dan ze hadden verwacht... Toverland is een wervelend avonturenverhaal dat de moderne wereld van nu combineert met de betoverende wereld van sprookjes. Het boek bevat alle ingrediënten voor een meeslepend verhaal: twee jonge, moedige helden, een zoektocht in een wereld vol gevaren en magische avonturen.

Wil je het boek lezen?Toverland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Colfer. Lezen Toverland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN