Het hoog sensitieve kind

Het hoog sensitieve kind - Elaine N. Aron | Tiliboo-afrobeat.com

...g Sensitieve Kind bevat naast zelftests, casestudies en adviezen: - vier manieren om je HSK succesvol op te voeden in een niet-sensitieve wereld - hoe kun je een HS peuter en kleuter het beste kalmeren - hoe kun je vriendschappen en (school)reizen plezierig maken Het hoogsensitieve kind van 1 tot 5 jaar heeft vaak problemen met verandering en overprikkeling ... Het hoog sensitieve kind - Elaine N. Aron - (ISBN ... ... . Volgens Elaine Aron (Elaine Aron is de grondlegster van het begrip Hoog Sensitieve Persoon. Zij is universitair docent psychologie en psychotherapeute in Amerika._red. Ouders doen ertoe: het boek. Kinderen hebben nogal wat vaardigheden nodig om hun plek in het leven in te kunnen nemen en alleen via een goede opvoeding kunnen zij zich die eigen maken. Mist de opvoeding diepgang, dan kan ongewenst of passief gedrag een signaal zijn dat kinderen be ... bol.com | Het hoog sensitieve kind (ebook), Elaine N. Aron ... ... . Zij is universitair docent psychologie en psychotherapeute in Amerika._red. Ouders doen ertoe: het boek. Kinderen hebben nogal wat vaardigheden nodig om hun plek in het leven in te kunnen nemen en alleen via een goede opvoeding kunnen zij zich die eigen maken. Mist de opvoeding diepgang, dan kan ongewenst of passief gedrag een signaal zijn dat kinderen behoefte hebben aan méér dan de opvoeding hen biedt. Geschreven bij Het hoog sensitieve kind. Dit boek is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Elaine N. Aron
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het hoog sensitieve kind.pdf

OMSCHRIJVING

Jarenlange ervaring als psychotherapeute en eigen onderzoek heeft aangetoond dat een Hoog Sensitief Kind (HSK) bedachtzamer en gevoeliger is, en makkelijker overmand raakt door heftige emoties dan het gemiddelde kind. Hoewel een HSK vaak creatief en slim is, krijgt het vaak het label angstig, geremd en zenuwachtig te zijn. Om te voorkomen dat een HSK nog langer als 'probleemkind' wordt bestempeld, heeft Aron deze gids geschreven. Het Hoog Sensitieve Kind bevat naast zelftests, casestudies en adviezen: - vier manieren om je HSK succesvol op te voeden in een niet-sensitieve wereld; - hoe kun je een HS peuter en kleuter het beste kalmeren; - hoe kun je school(reisjes) en vriendschappen plezierig maken; - hoe moet je omgaan met verschillende leeftijdsgroepen HSK; - hoe kun je het beste omgaan met slaapproblemen en emotionele uitbarstingen. Bestsellerauteur en psychotherapeute Elaine N. Aron laat in dit baanbrekende boek zien hoe ouders en leraren het Hoog Sensitieve Kind, vanaf de geboorte tot aan de puberteit, het beste kunnen begeleiden.

Wil je het boek lezen?Het hoog sensitieve kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elaine N. Aron. Lezen Het hoog sensitieve kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN