De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing

De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing - Johan Ligteneigen | Tiliboo-afrobeat.com

...king van de afzonderlijke vaste sterren wordt uitgebreid uiteen gezet in hoofdstuk-6 ... Vaste sterren - Wikipedia ... . De sterren hebben een initiële werking, maar werken ook volgens de planeten in de horoskoop. Met veel voorbeelden wordt eindelijk duidelijk hoe men met de individuele sterren moet omgaan in een horoskoop. Geschreven bij De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing. Dit boek, De Vaste Sterren in de Astrologie, van Johan Ligteneigen is uniek in zijn soort. Het is een absoluut meesterwerk. Het bevat een goudmijn aan informatie en is een m ... PDF De Vaste Sterren in de Astrologie Een Praktische Toepassing ... . Het is een absoluut meesterwerk. Het bevat een goudmijn aan informatie en is een must voor elke zichzelf respecterende astroloog. Het boek "De Vaste Sterren in de Astrologie, een praktische toepassing" Dit boek is inmiddels opgenomen in de bestanden van de meeste openbare bibliotheken in Nederland. Een korte beschrijving die door het NBD Bibl...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Ligteneigen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur bespreekt de sterren en de constellaties die zich al duizenden jaren aan de hemel vertonen en die eeuwenlang voor astrologen een onderwerp van interesse of fascinatie zijn geweest. De pogingen om al deze sterren en constellaties op de een of andere manier te catalogiseren worden uitgebreid behandeld.Om uiteindelijk de invloeden van de afzonderlijke sterren op de mens in een berekende horoskoop te leren kennen, is een grondige kennis nodig van de constellaties waartoe ze behoren. Met zeer veel voorbeelden van de horoskopen van bekende en soms minder bekende personen wordt getoond hoe de constellaties en individuele sterren uitwerken in een horoskoop.Een ''onthulling'' van de bekende ''Via Combusta'' uit de uurhoekastrologie is in dit boek opgenomen.De invloed van de sterren en constellaties op het wereldgebeuren wordt ook in dit boek behandeld.Een handige tabel is opgenomen met de lengteposities van de 110 meest bekende sterren voor het jaar 1950 met de mogelijkheid posities te berekenen voor elk ander jaar.Bevat vele afbeeldingen en een alfabetisch trefwoordenregister.

Wil je het boek lezen?De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Ligteneigen. Lezen De vaste sterren in de astrologie, een praktische toepassing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN