Futuring organisations for millennials

Futuring organisations for millennials - Karin Manuel | Tiliboo-afrobeat.com

...ng organisations for millennials' door Karin Manuel - Onze prijs: €30,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Futuring organisations for millennials 1e druk is een boek van Karin Manuel uitgegeven bij Concept Uitgeefgroep ... Karin Manuel | Futuring organisations for millennials ... ... . ISBN 9789491743658 Dit boek gaat over een steeds grotere groep op de arbeidsmarkt. Het zijn de millennials, geboren tussen 1980 en 2000. Over 10 jaar vormen zij maar liefst 75% van de totale beroepsbevolking. Futuring organisations for millennials Ondertitel: Een HRM-perspectief op aantrekkelijk werkgeverschap Auteurs: Karin Manuel Bindwijze: Ingenaaid Druk: 1ste ISBN: 9789491743658. Prijs: € 30,95. Beoordelingsexemplaar Direct bestellen . Samenva ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . Futuring organisations for millennials Ondertitel: Een HRM-perspectief op aantrekkelijk werkgeverschap Auteurs: Karin Manuel Bindwijze: Ingenaaid Druk: 1ste ISBN: 9789491743658. Prijs: € 30,95. Beoordelingsexemplaar Direct bestellen . Samenvatting: Dit boek gaat over een ... Futuring orga...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Manuel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Futuring organisations for millennials.pdf

OMSCHRIJVING

Futuring organisations for millennials 1e druk is een boek van Karin Manuel uitgegeven bij Concept Uitgeefgroep. ISBN 9789491743658 Dit boek gaat over een steeds grotere groep op de arbeidsmarkt. Het zijn de millennials, geboren tussen 1980 en 2000. Over 10 jaar vormen zij maar liefst 75% van de totale beroepsbevolking.Millennials kiezen primair voor uitdagend werk en niet voor een werkgever.Daarom is het voor werkgevers een uitdaging om millennials aan zich te verbinden. Millennials laten zich niet verleiden door een mooi salaris. Zij willen opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en ontvangen graag continu feedback. 'Lifelong learning' is voor millennials 'a way of life'. Zij zoeken coaching en inspiratie in leidinggevenden en werken bij voorkeur op een informele manier samen in een platte organisatie.Veel organisaties hebben nog een lange weg te gaan, willen zij voormillennials een aantrekkelijke werkgever zijn. Organisaties hebbenmillennials keihard nodig om toekomstbestendig te zijn en te blijven.De komst van hoogopgeleide millennials in organisaties verandert de dynamiek op de werkvloer. Millennials doorbreken de status quo, zijn wegbereiders, voor de generatie na hen én voor hun voorgangers!De vraag wat organisaties kunnen doen om een aantrekkelijk werkgever voor millennials te zijn, is daarom actueel en speelt in dit boek de hoofdrol.

Wil je het boek lezen?Futuring organisations for millennials in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Manuel. Lezen Futuring organisations for millennials Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN