Hoog Sensitieve Personen In De Liefde

Hoog Sensitieve Personen In De Liefde - Elaine N. Aron | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Hoog Sensitieve Personen In De Liefde ... Hoog sensitieve personen in de liefde - Elaine Aron ... . Na het "algemene" boek over HSP werd ik nieuwsgierig naar dit vervolg. Hoewel ik in beide boeken door het Amerikaanse woordgebruik moest prikken (ik ben er niet zo dol op te worden aangesproken als "de klasse der koninklijke adviseurs") heb ik er toch veel aan gehad. Met Hoogsensitieve personen in de liefde heeft Elaine N. Aron een praktisch zelfhulpboek geschreven voor HSP's die op zoek zijn naar een gelukkige, ... Hoog sensitieve personen in de liefde (1 ... Boek PDF Hoog sensitieve personen in de liefde - GEWELDIGE ... ... ... Hoog sensitieve personen in de liefde (16) 39,95. Elke van Hoof; Eerste hulp bij hoogsensitiviteit (22) 15,99. Esther Bergsma; Het hoogsensitieve brein (8) 24,95. De reacties op dit interview stroomden binnen. Veel lezeressen herkenden zich in haar verhaal over HSP's. Reden genoeg dus om haar te spreken over haar nieuwe boek: hoog sensitieve personen in de lief...

INFORMATIE

AUTEUR
Elaine N. Aron
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoog Sensitieve Personen In De Liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Word je makkelijk verliefd, maar ben je tegelijkertijd bang voor intimiteit? Word je moe van al die opmerkingen dat je 'te gevoelig' bent? Heb je moeite om respect op te brengen voor je meer rationele partner? Of heb je al besloten dat liefde voor jou als HSP'er niet is weggelegd?Met Hoog Sensitieve Personen in de liefde heeft Elaine N. Aron een praktisch zelfhulpboek geschreven voor HSP'ers die op zoek zijn naar een gelukkige, gezonde en romantische relatie, mét of zónder een HSP'er als partner. Hierbij behandelt ze de meest uiteenlopende onderwerpen: van een relatie aangaan met een niet-HSP en ruziemaken zonder stress, tot de HSP in bed. Deze onderwerpen worden aangevuld met verhelderende zelftesten en resultaten uit de baanbrekende onderzoeken die Aron heeft gedaan op het gebied van intimiteit en persoonlijkheidsontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Hoog Sensitieve Personen In De Liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elaine N. Aron. Lezen Hoog Sensitieve Personen In De Liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN