Het Centrum / De Pijp En De Amsterdamse School-Buurt

Het Centrum / De Pijp En De Amsterdamse School-Buurt - H. Souder | Tiliboo-afrobeat.com

...ntrum / De Pijp en de Amsterdamse School-buurt van H ... Ontdek De Pijp I De gezelligste wijk van Amsterdam en ... ... . Souder (boek, paperback, ISBN 9789068253115). Mee in Mokum Het Centrum / De Pijp en de Amsterdamse School-buurt De wandelingen in dit gidsje voeren door het Centrum, De Pijp en De Amsterdamse Schoolbuurt. Rondleider is Herman Souer. Hij neemt je mee langs cultuurhistorische wetenswaardigheden, laat onbekende plekjes zien en biedt op z'n tijd een gezellige onderbreking voor een kop koffie, een hapje of een glas bier in een sfeervol café. Het Amsterdams Ontmoetingscentrum de Pijp biedt on ... Het Centrum / De Pijp en de Amsterdamse School-buurt, Mee ... ... . Het Amsterdams Ontmoetingscentrum de Pijp biedt ondersteuning aan thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers. De werkwijze van het ontmoetingscentrum kun u lezen op www.ontmoetingscentradementie.nl. Het centrum is 4 dagen per week open. In de Edelsteen worden activiteiten aangeboden die aansluiten op de talenten of behoefte van de ... Ga bru...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Souder
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Centrum / De Pijp En De Amsterdamse School-Buurt.pdf

OMSCHRIJVING

De wandelingen in dit gidsje voeren u door het Centrum, De Pijp en De Amsterdamse Schoolbuurt. Uw rondleider is Herman Souer. Hij neemt u mee langs cultuurhistorische wetenswaardigheden, laat onbekende plekjes zien en biedt op z'n tijd een gezellige onderbreking voor een kop koffie, een hapje of een glas bier in een sfeervol café.

Wil je het boek lezen?Het Centrum / De Pijp En De Amsterdamse School-Buurt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Souder. Lezen Het Centrum / De Pijp En De Amsterdamse School-Buurt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN