De beleveniseconomie

De beleveniseconomie - B. Joseph Pine | Tiliboo-afrobeat.com

...e opkomst van de beleveniseconomie in de jaren 90 hebben we het aanbod van belevingen enorm zien toenemen", aldus Pine ... De Beleveniseconomie B. Joseph Pine (II.); James H ... ... . We hebben compleet nieuwe genres aan belevingen zien ontstaan. Denk aan de wereldwijde toename aan escape rooms, maar ook de opkomst van nieuwe concepten zoals rage rooms , 'instagrammable' musea en virtual reality-belevingen. Belevingseconomie of beleveniseconomie (Engels: experience economy) is een economie waarin een beleving of ervaring centraal staat die met een product of dienst geassocieerd wordt. Hiermee maakt het een verschil met een economie waarin een product of een dienst centraal staat. Bij de belevingseco ... bol.com | De beleveniseconomie | 9789052619279 | B. Joseph ... ... . Hiermee maakt het een verschil met een economie waarin een product of een dienst centraal staat. Bij de belevingseconomie gaat het niet om een radicale transformatie, maar om een subtiele verandering van de beleving ... Inmiddels is De beleveniseconomie een onbetwiste managementklassieker en zijn het nog steeds de bele...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Joseph Pine
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De beleveniseconomie.pdf

OMSCHRIJVING

Waar moet u aan denken bij namen als Apple, Disney, Amazon, Heineken of Schiphol? Associeert u ze vooral met producten en diensten of roepen ze eerder een bepaald gevoel bij u op?Al in 1999 betoogden Joseph Pine en James Gilmore dat er een nieuw economisch tijdperk was aangebroken: dat van de belevenis economie. Ze kregen gelijk. Inmiddels is De beleveniseconomie een onbetwiste managementklassieker en zijn het nog steeds de belevenissen die de klant op een speciale manier aan uw product en uw bedrijf verbinden. Sterker nog, met de voortdurende stortvloed aan merken die de klant over zich heen krijgt, is het regisseren van een gedenkwaardige belevenis relevanter dan ooit.In deze volledig herziene editie laten de auteurs zien wat we in de 21ste eeuw van de beleveniseconomie kunnen verwachten. Zo doet de digitale belevenis haar intrede en blijkt dat tijd, als valuta van de belevenis, een lucratief begrip kan zijn. Naast de ontelbare actuele en inspirerende Amerikaanse én Nederlandse voorbeelden, zoals de Heineken Experience, Keukenhof en Achmea biedt het boek een aantal nieuwe modellen en verfrissende inzichten die de lezer klaarstomen voor de 21ste eeuw.B. Joseph Pine en James H. Gilmore zijn de oprichters van Strategic Horizons LLP, een denkstudio die bedrijven helpt met het bedenken van nieuwe manieren om waarde aan hun producten of diensten toe te voegen.

Wil je het boek lezen?De beleveniseconomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Joseph Pine. Lezen De beleveniseconomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN