Basisvaardigheden in ruimtelijk denken

Basisvaardigheden in ruimtelijk denken - J. Corremans | Tiliboo-afrobeat.com

...aardigheden in ruimtelijk denken 1e druk is een boek van J ... Basisvaardigheden in ruimtelijk denken - paperback - J ... ... . Corremans uitgegeven bij Uitgeverij LEMMA. ISBN 9789059314689 Ruimtelijk kunnen denken is voor creatieve beroepen, zoals productontwikkelaars, architecten, ingenieurs en andere ontwerpers, een belengrijke vaardigheid. Koop Basisvaardigheden in ruimtelijk denken van Corremans, J. met ISBN 9789059314689. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Basisvaardigheden in ruimtelijk denken, meer dan 350 ... Studystore | Basisvaardigheden in ruimtelijk denken ... ... .nl 'Basisvaardigheden in ruimtelijk denken, meer dan 350 oefeningen om het ruimtelijk inzicht te oefenen en het denken in twee en drie dimensies te bevorderen' door J. Corremans, W. Maes, S. Feys - Onze prijs: €38,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Basisvaardigheden in ruimtelijk denk...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Corremans
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisvaardigheden in ruimtelijk denken.pdf

OMSCHRIJVING

Basisvaardigheden in ruimtelijk denken 1e druk is een boek van J. Corremans uitgegeven bij Uitgeverij LEMMA. ISBN 9789059314689 Ruimtelijk kunnen denken is voor creatieve beroepen, zoals productontwikkelaars, architecten, ingenieurs en andere ontwerpers, een belengrijke vaardigheid. Aan de hand van meer dan 350 oefeningen tracht dit boek het ruimtelijk denken te stimuleren en te verbeteren.Hoewel oefeningen in ruimtelijk denken het grootste deel uitmaken van dit boek, is het natuurlijk zo dat de verbeelde vormen, volumes en systemen ook op een of andere manier getekend moeten kunnen worden. Daarom gaan enkele hoofdstukken dieper in op de basisprincipes van perspectieftekenen en projectie. Dit boek richt zich op aankomende productontwerpers, architecten en ingenieurs en op eenieder die zijn vaardigheden in ruimtelijk denken wil verbeteren.

Wil je het boek lezen?Basisvaardigheden in ruimtelijk denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Corremans. Lezen Basisvaardigheden in ruimtelijk denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN