De ontwikkeling van een gelukkig kind

De ontwikkeling van een gelukkig kind - Ruud van Lent | Tiliboo-afrobeat.com

...ikkeling van een gelukkig kind (Hardcover) ... Boek: De ontwikkeling van een gelukkig kind - Geschreven ... ... . Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft... De ontwikkeling van een gelukkig kind. Wat hebben een veilige gehechtheid en hoge mate van zelfwaardering met elkaar gemeen Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Lees meer . €30,80. De essentie van het leven. De kans op een gelukkig kind neemt toe a ... Een gelukkig kind: De rol van ouders - JM Ouders ... . De kans op een gelukkig kind neemt toe als ze sociaal goed in hun vel zitten. Vergeet rijk. Vergeet knap. Vergeet slim. Het helpt natuurlijk allemaal een beetje, maar het is niet de essentie. De essentie is dat ouders op de vraag over de ontwikkeling van hun kind vol overtuiging kunnen zeggen; ... Oud-Beijerland -Op de beurs Van kinderwens tot kleuter op 20 oktober 2018 vind de boekpresentatie plaats. Om 12.00 uur en 15.00 uur wordt de presentatie i...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud van Lent
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De ontwikkeling van een gelukkig kind.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft inzicht in wat veilige gehechtheid gemeen heeft met een hoge zelfwaardering. Vooral het zelfvertrouwen en respect uit de formule van zelfwaardering zijn van groot belang. Ga compassievol om met je fouten als opvoeders/ouders is een mooi voorbeeld om je kind jouw betrokkenheid te tonen. Leer te luisteren wat het kind echt zegt en kijk naar het kind wat het echt al kan. Het boek geeft voorbeelden en behandeld casussen. De gehechtheidstheorie komt geheel uit de slaapmodus. Ideaal boek voor alle toekomstige ouders en bestaande ouders.Het boek is tevens te gebruiken bij opleidingen/trainingen pedagogisch/opvoedkundig of psychologisch van opzet.Auteur Ruud van Lent doet al jaren onderzoek naar de ontwikkeling van het kind. In zijn praktijk ontmoet hij vele volwassenen met verschillende problemen welke vaak te herleiden zijn naar het verleden – de opvoeding. Zelf is Ruud ouder van meerdere kinderen en heeft hij het vaderschap in alle gradaties kunnen ervaren. Als oprichter van de School voor Zelfwaardering helpt hij ouders inzicht te krijgen in opvoedstijl en communicatiestijl.

Wil je het boek lezen?De ontwikkeling van een gelukkig kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud van Lent. Lezen De ontwikkeling van een gelukkig kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN