De keuken van Carmen

De keuken van Carmen - Evelien Rutten | Tiliboo-afrobeat.com

...ken van Carmen verzamelt 78 favoriete recepten van de familie Pfaff ... De keuken van Carmen | Boek.be ... . Zo komt u te weten wat de lievelingsrecepten van alle gezinsleden zijn, hoe Carmen haar kleinkinderen verwent en wat ze speciaal voor Jean-Marie op tafel zet. Keukenstudio Carmen belooft aandacht en vakmanschap en een uitstekend serviceniveau. Vanaf het moment van het eerste adviesgesprek tot en met de oplevering én daarna. Want met een kwaliteitskeuken van Keukenstudio Carmen koopt u jarenlang plezier van uw keuken. Wij combineren stijlvol design met gebruiksgemak. Dat Carmen Pfaf ... De keuken van Carmen | Uitgeverij Lannoo ... . Wij combineren stijlvol design met gebruiksgemak. Dat Carmen Pfaff een straffe madam is, weet iedereen. Naast de echtgenote van Jean-Marie Pfaff is ze ook nog de drijvende kracht achter haar familie. Elke dag zorgt ze ervoor dat alles op wieltjes loopt én dat er een lekkere verse gezonde maaltijd op tafel staat. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Evelien Rutten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De keuken van Carmen.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoudige en lekkere gerechten voor de hele familie Carmen Pfaff is de stille kracht achter haar familie. Maar vooral: zij is een vrouw met een passie voor koken, die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw een lekkere, verse, gezonde maaltijd op tafel komt. Voor haar man Jean-Marie, maar minstens even vaak voor de kinderen en kleinkinderen die allemaal even dol zijn op haar kookkunsten. De keuken van Carmen verzamelt 78 favoriete recepten van de familie Pfaff. Zo komt u te weten wat de lievelingsrecepten van alle gezinsleden zijn, hoe Carmen haar kleinkinderen verwent en wat ze speciaal voor Jean-Marie op tafel zet. Naast recepten bevat dit boek allerlei anekdotes en culinaire geheimen van de familie Pfaff, en tal van tips en tricks van Carmen om elke dag lekker, snel en budgetvriendelijk te koken. Dat alles maakt van De keuken van Carmen een uniek kookboek dat duidelijk de stempel draagt van Carmen, de beste familiekok van Vlaanderen.

Wil je het boek lezen?De keuken van Carmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelien Rutten. Lezen De keuken van Carmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN